Stiri despre copil

  3873 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti: Micul „Mowgli“ are o mamă nouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Micul „Mowgli“ are o mamă nouă

  Cristian, micuţul găsit de jandarmi înfometat, bătut şi murdar, într-un parc din Capitală, şi-a petrecut Crăciunul alături de doamna Elena, asistenta maternală. La 26 decembrie, „Mowgli” a împlinit trei ani şi, pentru prima dată în viaţa lui, a primit jucării şi dulciuri de la Moş Crăciun, Primăria Sectorului 2 şi ziarul „Adevărul”.

 • Târgu-Mureş: Copil mort în flăcări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Copil mort în flăcări

  Un copil de 11 luni a murit azi noapte în chinuri groaznice, după ce locuinţa în care dormea alături de părinţii săi a luat foc de la o lumânare.

 • Drama unei fetiţe de şapte ani care nu poate să se bucure de copilărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drama unei fetiţe de şapte ani care nu poate să se bucure de copilărie

  Pentru a putea suporta tratamentul necesar fetiţei, părinţii au fost nevoiţi să-şi vândă apartamentul. Micuţa Melissa Andreea a venit pe lume la doar 26 de săptămâni, în urma unui travaliu de 72 de ore, în cursul căruia a existat tot timpul riscul ca mama sa să-şi piardă viaţa.

 • Născut fără creier, un băieţel a împlinit un an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Născut fără creier, un băieţel a împlinit un an

  Nicholas Coke, un băiețel din Pueblo (statul american Colorado), trăiește un miracol. El s-a născut, în urmă cu un an, fără creier și, deși nu vede, nu aude, nu se tărăște sau nu suge, a făcut istorie, întrucât în general, copiii care se nasc cu astfel de afecţiuni genetice nu supraviețuiesc mai mult de câteva zile.

 • Lumea copiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumea copiilor

  Una dintre pasiunile copilului când se joacă este întrecerea: să fie cel dintâi. Oamenii, în zilele noastre, au introdus peste tot această manie copilărească.

 • Noapte albă pentru jandarmi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noapte albă pentru jandarmi

  Vineri la ora 23.00 un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi s-a deplasat în judeţ, într-o misiune umanitară.

 • Nu mai este un copil. Ce schimbă asta?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu mai este un copil. Ce schimbă asta?

  Cel mic a crescut, a devenit adolescent. Vrea să fie independent şi refuză să-ţi mai dea socoteală pentru tot ceea ce face. Ar fi bine să începi să-l laşi să aibă mai multă libertate, spun specialiştii.

 • EXCLUSIV: A născut în braţele iernii şi a fost salvată după opt ore de calvar din iadul alb, din Balta Brăilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: A născut în braţele iernii şi a fost salvată după opt ore de calvar din iadul alb, din Balta Brăilei

  O tânără de 17 ani, din Titcov- din sălbatica Baltă a lui Terente- a adus pe lume un băieţel, fiind ajutată de o femeie din sat, iar după ore lungi de aşteptare, mămica şi bebeluşul au fost salvaţi, pe apă, de poliţiştii de frontieră. Ca pe vremea bunicii, moaşei de ocazie i-au fost transmise telefonic procedurile pe care a trebuit să le aplice, pentru ca nou-născutul şi mămica să scape cu viaţă. Citiţi aici povestea cu

 • Fetiţa părăsită în grădină va fi crescută de părinţii mamei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetiţa părăsită în grădină va fi crescută de părinţii mamei

  Şefii de la Protecţia Copilului Botoşani au hotărât, în plus, să nu o pedepsească pe mamă. Tatăl copilului de un an şi trei luni s-a împotrivit iniţial deciziei de a-şi lăsa fetiţa în grija părinţilor mamei, dar a fost convins că e cea mai bună soluţie.

 • Cât de prieten e bine să fii cu copilul tău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de prieten e bine să fii cu copilul tău

  Din dorinţa de a fi apropiaţi de copilul lor, tot mai mulţi părinţi îşi doresc să le fie prieteni. Totuşi, câtă autoritate trebuie păstrată în relaţia cu copilul?

 • În căutarea fertilităţii pierdute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În căutarea fertilităţii pierdute

  Doriţi să concepeţi un copil, dar sarcina mult visată se lasă încă aşteptată? Află ce afecţiuni vă pot afecta fertilitatea, ce impact are stilul vostru de viaţă asupra aparatului de reproducere şi ce soluţii există pentru ca şansele de a avea un moştenitor să fie maxime.

 • Bucureşti: „Jandarmii mi-au luat copilul cu japca“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: „Jandarmii mi-au luat copilul cu japca“

  Părinţii lui Cristian, băieţelul în vârstă de numai 3 ani descoperit ieri dezbrăcat, murdar şi flămând într-un ţarc pentru câini din Parcul Plumbuita, spun că au avut grijă de micuţ.

 • Bucureşti: Micul Mowgli al maidanezilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Micul Mowgli al maidanezilor

  Un băieţel în vârstă de trei ani a fost găsit ieri, murdar şi desculţ, înconjurat de 15 câini aciuaţi în adăpostul din Parcul Plumbuita.Jandarmii l-au scos pe micuţul Cristian din ţarc şi l-au dus la Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi a Copilului „Alfred Rusescu“. Vecinii spun că mama lui este la spital ca să nască.

 • Un copil a supravieţuit unei căderi de la 20 de metri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un copil a supravieţuit unei căderi de la 20 de metri

  Băieţelul se afla la geamul locuinţei situate la etajul cinci al blocului. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire şi spun că în orice moment starea de sănătate a copilului se poate agrava.

 • Moartea unui bebeluş, anchetată de procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea unui bebeluş, anchetată de procurori

  Procurorii din oraşul Agrigento din Sicilia au deschis recent o anchetă privitoare la decesul unui bebeluş român care s-a născut în sala de aşteptare a Spitalului „Barone Lombardo“ din Canicatti.

 • Constanţa: Copilul la care n-a venit Moş Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Copilul la care n-a venit Moş Nicolae

  La vârsta primilor paşi, Mario nici nu poate spera la o pereche de ghetuţe pentru că nu merge. La nouă luni, Mario Aramis Radu şi-a petrecut  jumătate din viaţă prin spitale, pentru că medicii nu ştiu ce are.

Modifică Setările