stiri despre kim jong un

Iohannis, Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu, SRI, DNA, Antena 3, SIE, Masoneria, UE, Serviciile, Rusia, SUA, Parlamentul. Cine conduce România? Iată o altă întrebare din viaţa „cetăţeanului turmentat“! Am ajuns la această nedumerire pentru că am fost bombardaţi, intoxicaţi şi manipulaţi cu tot felul de „probleme“, „alerte“, „dezvăluiri“, „campanii“, „bombe de presă“, care ne-au alungat în văgăuna noastră.

acum 6 ore · comentarii (8)

Privite de ai noştri politicieni cu un dezinteres total, la Bruxelles continuă să se producă evenimente deosebit de importante prin impactul pe care, cu siguranţă, îl vor avea asupra legislaţiei europene. Cea care, odată adoptată, va deveni acquis comunitar, deci obligatoriu de integrat în legislaţiile naţionale, schimbând viaţa noastră a tuturor.

acum 5 ore · comentarii (4)

Aud că patronii de taxi din România se iau de UBER în loc să se ia de piept cu statul, care îi reglementează la fel de ineficient şi de arbitrar cum tratează şi piaţa de medicamente, sau Codul Fiscal. Românii pot crea deficit acolo unde e surplus oricînd, toţi care ajung pe la guvernare, cu PSD în frunte, par să fi fost educaţi la academia de cum să planifici bine ca să iasă prost, de pe timpul comunismului.

acum 1 ora · comentarii (0)

Spuneam recent că statul român funcţionează undeva pentru 55% din populaţia sa. Ceilalţi 45% să se descurce pe cont propriu. Sînt oameni în afara statului. Dar şi pentru cele 55% statul funcţionează gradual: mult pentru vîrful de 15% şi tot mai puţin pentru alte „caste”.

acum 5 ore · comentarii (1)

Unul dintre cei mai mari regizori ai tuturor timpurilor şi-a pierdut complet încrederea în cinematografie. Într-un interviu acordat agenţiei Associated Press, Martin Scorsese a anunţat decesul industriei. Mintea strălucită din spatele unor capodopere precum „Goodfellas” sau „Taxi Driver” consideră că stilul lui de film nu se mai potriveşte în peisajul contemporan:

acum 4 ore · comentarii (0)

Este o lectură fascinantă. Gratis. Poate stârni reacţii emoţionale, trăiri diverse, stări de revoltă sau, cine ştie, admiraţie. Întrebări, semne mari de îndoială şi credibilitate la adresa aleşilor ţării. Păi cine se aşteaptă să avem parlamentari fără nimic avere? Citind declaraţiile de avere ale unora aleşi ai poporului rămâi perplex!!! Te întrebi stupefiat, cum mama dracului, au strâns unii bogăţii impresionante?!!!

acum 3 ore · comentarii (0)

De la egipteni şi Luther până la moderni, puţini au rămas la adăpost de greşeli când e vorba de iudeofobie şi de evrei. Căci versatilitatea şi venalitatea antisemitismului sunt imense. La fel, tenacitatea lui. Infailibil, se ştie, nu e nimeni. Nici papa, în ciuda fişei postului, de vreme ce Francisc a comis enormitatea de a compara taberele de refugiaţi ale statului elen cu lagărele de concentrare naziste.

acum 24 ore · comentarii (15)

Aştern pe ecranul computerului aceste însemnări despre spectacolul cu Opiniile unui clovn, o monodramă concepută de un tânăr actor pe nume Alex Buescu, după celebrul roman omonim al lui Heinrich Böll, în regia discretă, de cele mai multe ore eficientă, cu măsură a Ancăi Maria Colţeanu, în dimineaţa zilei de miercuri, 26 aprilie 2017.

acum 10 ore · comentarii (0)

„Dacă politicienii sunt infractori asta doar pentru că alegătorii lor sunt infractori sau şi-ar dori să fie infractori.“ Nu ştiu câtora dintre voi vi s-a strecurat acest gând în minte şi nu l-aţi trădat pentru a nu vă jigni apropiaţii care au votat infractori şi mediocrii în parlament, dar am bănuiala că sunteţi mulţi cei care nu sunteţi scutiţi de povara acestui gând în România lui 2017.

Lista de întreţinere şi fondurile (reparaţii şi cel special) reprezintă mijlocul prin care are loc „sifonarea” unor sume de bani în cadrul asociaţiilor de proprietari. Realitatea în care trăim a născut astfel de comportamente, atâta timp cât proprietarii sunt dezinteresaţi de ceea ce se întâmplă în cadrul blocului, de modul în care are loc gestionarea sumelor şi mai ales de modul în care au loc investiţiile şi reparaţiile.

Nu, nu este o glumă, atât a cheltuit ISPMN Cluj, o instituţie publică, pentru o cercetare privind situaţia romilor din România, numită pompos SocioROmap. Conform site-ului Institutului pentru Studierea Problemelor Minorităţilor Naţionale, în noiembrie 2014, s-a lansat proiectul „Cartografierea sociografică a comunităţilor de romi din România pentru o monitorizare la nivel comunitar a schimbărilor privind integrarea romilor”.

În a doua zi de Paşte, am plecat în Bolivia, alături de alţi patru colegi din comisia pentru drepturile omului a Parlamentului European. Ţara e foarte săracă şi, politic vorbind, paradoxală. Mă mărginesc să notez aici doar trei dintre lucrurile pe care le-am înţeles de la interlocutorii întâlniţi săptămâna trecută. Cel mai bizar e regimul politic. Evo Morales, preşedinte ales de trei ori, nu ne-a putut primi, fiindcă a fost, de curând, operat la gât în Cuba şi medicii i-au interzis să vorbească.