india

  455 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drepturile omului în lume în luna iulie II

  Partea a doua a monitorizării drepturilor omului de pe mapamond în luna care se încheie este oarecum mai lejeră - posibilitatea creării unui nou tratat internaţional, rapoarte, discuţii şi atenţionări referitoare la drepturile omului - o notă mai jos de conflicte, crime de război şi crime împotriva umanităţii din prima parte. Monitorizare de Ana Budeanu.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectele uriaşe asupra Terrei ale unui război nuclear mic

  Cercetătorii americani au studiat impactul unui atac nuclear asupra Pământului, dacă acesta ar avea loc. În 20 de ani, dacă acest lucru s-ar întâmpla, iarna s-ar aşeza peste Terra şi vom avea foamete. Specialiştii au folosit modele computerizate pentru a realiza acest studiu.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Gen în lume

  Un scurt sumar al ştirilor importante despre gen ce trece prin Rwanda, India, Marea Britanie pentru a vedea situaţia curentă la nivel internaţional. Monitorizare de Ana Budeanu

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Metodă inedită de a slăbi: omul care „sperie“ grăsimea

  Indianul Jigar Shah, din oraşul Ahmedabad, susţine că poate ajuta oamenii să slăbească cu ultrasunetele emise de corzile sale vocale. Bărbatul a declarat că a reuşit să vindece şi numeroase persoane care sufereau de hipertensiune, depresie, astm sau chiar cancer utilizând aceeaşi tehnică.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imigranţii din Asia de Sud, blocaţi în mijlocul conflictului din Irak

  Violenţele din Irak, care au cuprins nordul ţări de mai multe luni, fac victime nu numai în rândul soldaţilor, al insurgenţilor şi al populaţiei locale, ci afectează şi vieţile imigranţilor aflaţi în ţară doar pentru a munci şi pentru a-şi întreţine familiile  sărace. Străinii au lansat apeluri de ajutor, în prezent ascunzându-se în depozite şi clădiri abandonate pentru a nu intra în calea gloanţelor, cu rezervele de hrană pe sfârşite.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Milioanele de şomeri cu facultate din India şi China alimentează temerile cu privire la revolte

  Creşterea şomajului în rândul absolvenţilor de facultate din China şi India a produs în ultima perioadă milioane de tineri educaţi, dar care nu îşi găsesc loc pe piaţa forţei de muncă. Analiştii sunt de părere că în viitorul apropiat aceste economii vor avea de suferit tocmai din pricina celor care au decis să înveţe mai mult, scrie BBC.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 15 lucruri incredibile despre India

  Una dintre cele mai mari economii ale lumii, India este renumită pentru cultura sa milenară, dar şi pentru că găzduieşte cea mai mare populaţie din lume, după Republica Populară Chineză. Un top al celor mai neaşteptate lucruri despre India a fost realizat de publicaţia Business Insider, care îşi propune să ofere publicului o imagine despre acest colos statal.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pantalonii antiviol, inventaţi de două studente din India

  Două tinere indience au creat un tip de pantaloni „antiviol“, care transmit un semnal de alarmă direct la poliţie atunci când persoana care îi poartă este agresată. Femeile au folosit un dispozitiv încorporat în pantaloni care transmite semnalul cu datele de localizare a victimei.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se descurcă femeile din India fără toalete

  Toaleta, obişnuită pentru locuitorii ţărilor civilizate, este aproape o necunoscută în multe zone rurale din India. Femeile de aici, nevoite să ajungă pe câmp pentru a-şi face nevoile, se confruntă adeseori cu atacuri, violuri sau chiar ucideri, scrie BBC.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au ajuns românii să consume benzină indiană

  O parte dintre şoferii din România consumă carburanţi care provin din India, deoarece costurile de producţie au ajuns acum mai mici decât cele din sectorul european de rafinare, iar traderii au ajuns să importe şi astfel de sortimente, a declarat, la Adevărul Live, Azamat Zhangulov, vicepreşedinte al KMG International, fostul Rompetrol Group.