Stiri despre proces

  3641 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Circ la procesul „Împăratului” Uţu Rohozneanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Circ la procesul „Împăratului” Uţu Rohozneanu

  Înfăţişarea de ieri a clanului Uţu Rohozneanu s-a transformat într-un adevărat bâlci. Sala 104 a Tribunalului Arad s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de rude şi prieteni veniţi să-şi susţină „tovarăşii”.

 • Procesul Oprişan & Co privind lucrările de asfaltare plătite şi neexecutate a debutat cu amânare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul Oprişan & Co privind lucrările de asfaltare plătite şi neexecutate a debutat cu amânare

  Procesul Oprişan & Co privind drumurile plătite în 2004 şi neexecutate a debutat din nou astăzi la Focşani cu amânare. Pereşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan este judecat din anul 2005 alături de alţi cinci funcţionari din instituţie pentru un prejudiciu adus statului de opt milioane de lei după ce a plătit din bani publici lucrări de asfaltare pe mai multe drumuri comunale ce nu au fost executate.

 • Procesul „abatajul morţii” a fost amânat, din nou, pe motiv de boală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul „abatajul morţii” a fost amânat, din nou, pe motiv de boală

  Procesul în care sunt judecaţi trei şefi ai Exploatării Miniere Petrila, învinuiţi de procurori şi Inspecţia Muncii pentru moartea minerilor şi salvatorilor din cele două explozii de metan produse în 15 noiembrie 2008, a fost amânat pentru a patra oară deoarece un avocat este bolnav, iar alţi doi aveau alte cauze în afara judeţului.

 • Egalii lui Nuţu Cămătaru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egalii lui Nuţu Cămătaru

  Oameni buni, indiferent că vă place sau nu, sunteţi şi suntem egalii lui Nuţu Cămătaru.

 • Procesul Cordunenilor, amânat de avocaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul Cordunenilor, amânat de avocaţi

  Apărătorii celor 17 membri ai clanului Corduneanu au cerut, miercuri, un nou termen de judecare pentru a studia dosarul. Demersul pentru propunerea de arest preventiv s-a amânat pentru vineri la ora 14.00.

 • Târgu-Mureş:Noi audieri în
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Noi audieri în "Procesul Permiselor"

  Trei dintre inculpaţii din dosarul filierei de eliberare frauduloasă a permiselor auto din Argeş vor fi reaudiaţi. Solicitarea a fost formulată de avocaţii apărării, pentru lămurirea unor neconcordanţe dintre declaraţiile unor martori audiaţi deja şi aceştia.

 • Sentinţă finală în dosarul fostului director de la „Evidenţa Populaţiei“ Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sentinţă finală în dosarul fostului director de la „Evidenţa Populaţiei“ Alba

  Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat în 22 ianuarie 2010 o sentinţă finală în dosarul de corupţie al fostului director al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Alba (DPCEP), Nicoleta Claudia Puşcaş. Judecătorii Curţii de Apel au respins recursurile declarate de inculpată şi de procurorii DNA

 • Târgu-Mureş: Martoră în
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Martoră în "Dosarul permiselor", inculpată pentru trafic de droguri

  Martora Irina Alexandra Trifan, audiată astăzi în celebrul "Dosar al permiselor" din Argeş a declarat în faţa Curţii de Apel Târgu-Mureş că fiul iculpatei Doina Bădulici, cercetată în dosar pentru trafic de influenţă, luare de mită sau cumpărare de influenţă, ar fi denunţat-o pe aceasta într-un dosar de trafic de droguri.

 • Braşov: Se hotărăşte soarta Cetăţii Râşnov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Se hotărăşte soarta Cetăţii Râşnov

  Procesul dintre Primăria Râşnov şi fostul administrator al cetăţii Râşnov va avea termenul final la sfârşitul acestei luni. Cel puţin aşa susţine Alexandru Stănescu, noul director al Direcţia Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Cultural.

 • Ambele stadioane din Cluj atacate pentru demolare în instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambele stadioane din Cluj atacate pentru demolare în instanţă

  Un grup de arhitecţi clujeni au acţionat în această săptămână în judecată Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, cerând anularea autorizaţiei de construcţie şi planul urbanistic zonal pentru stadionul municipal, aflat în construcţie.

 • Botoşani: A rămas şi fără casă şi fără bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: A rămas şi fără casă şi fără bani

  Un botoşănean a rămas fără un imobil şi un teren cumpărat de la bunicul sau cu acte autentificate de notar. Cezar Iftode a pierdut procesul intentat de bunicul său pentru că nu a reuşit să dovedească de unde a avut banii pentru cumpărarea pământului şi a casei, el lucrând ca zidar, iar soţia sa aflânduse în concediu de creştere a copilului.

 • Primăria a recuperat şase din cele 35 de puncte termice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria a recuperat şase din cele 35 de puncte termice

  Municipalitatea  a câştigat, luna trecută, unu dintre cele trei procese cu lichidatorul Proditerm.Fostele puncte termice sunt de trei ani obiect de dispută între municipalitate şi lichidatorul Proditerm, Sc Euro Ultralex Bistriţa

 • Târgu-Mureş:Procesul „Statuia” continuă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Procesul „Statuia” continuă

  Tribunalul Mureş a respins ieri cererea de suspendare a aplicării hotărârii Consiliului Local privind amplasarea statuii generalului Ştefan Guşă în Târgu-Mureş. Avocatul reclamantului Laszlo Tokes, Kincses Elod, a declarat că urmează să facă recurs la decizie.

 • Bucureşti: Mihai Chiţac a fost eliberat pentru a doua oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Mihai Chiţac a fost eliberat pentru a doua oară

  Magistraţii Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti au rămas în pronunţare, marţi, pe cererea de întrerupere a executării pedepsei formulate de fostul general Mihai Chiţac, în dosarul Revoluţiei de la Timişoara.

 • Galaţi:Raiffeisen nu este parte în scandalul chiriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi:Raiffeisen nu este parte în scandalul chiriei

  Aşa cum scriam într-un recent articol, terenul de sub clădirea în care funcţionează Raiffeisen Bank Galaţi a fost câştigat în instanţă, iar moştenitorii ameninţă că vor bloca accesul în bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, deoarece nu au primit chirie pentru respectivul teren.

Modifică Setările