Stiri despre coreea de nord

  1795 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord

  Casa Albă a anunţat, în această dimineaţă, că gestul Coreei de Nord este incalificabil şi condamnă decizia asiaticilor de a-i ataca pe sud-coreeni.

 • VIDEO Coreea de Nord a atacat Coreea de Sud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Coreea de Nord a atacat Coreea de Sud

  Coreea de Nord a tras mai multe obuze de artilerie peste graniţa sa de vest, dintre care o parte ar fi lovit o insulă sud-coreeană, relatează BBC.

 • Alonso a învins haosul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alonso a învins haosul

  Fernando Alonso este noul lider din Formula 1 după victoria din Coreea de Sud, într-o cursă absolut nebună! Lupta pentru titlul mondial continuă să fie nedecisă, după ce ambii piloţi Red Bull au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe locul al doilea.

 • Coreea de Nord pare să se pregătească pentru un al treilea test nuclear
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coreea de Nord pare să se pregătească pentru un al treilea test nuclear

  Mai mulţi sateliţi americani au detectat mişcări de persoane şi vehicule în zona unde Coreea de Nord a efectuat două teste nucleare, în octombrie 2006 şi mai 2009, lucru care arată că Phenianul se pregăteşte pentru un al treilea test nuclear, a anunţat joi un cotidian sud-coreean.

 • Nepotism cu patru stele la Phenian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nepotism cu patru stele la Phenian

  Liderul de la Phenian, Kim Jong-Il, a fost reconfirmat în funcţia de secretar general al partidului comunist nord-coreean. Cu câteva ore înainte, marele conducător, care are grave probleme de sănătate, l-a numit general cu patru stele pe fiul său cel mai mic, Kim Jong-Un. 

 • Totul e OK în Coreea de Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul e OK în Coreea de Nord

  Un tribunal cu 400 de membri pentru jucători, iar antrenorul naţionalei de fotbal în pericol să fie acuzat de trădare. Informaţiile despre reacţia regimului nord-coreean la prestaţia fotbaliştilor săi la Campionatul Mondial au provocat îngrijorări. FIFA spune însă că totul este în regulă - fiind oarbă - politic ca întotdeauna.

 • Cu toţii sunt bine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu toţii sunt bine!

  FIFA a dezminţit zvonurile legate de soarta naţionalei Coreii de Nord în urma rezultatelor de la Cupa Mondială.

 • Nord-coreenii, ameninţaţi cu excluderea de către FIFA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nord-coreenii, ameninţaţi cu excluderea de către FIFA

  Federaţia Internaţională de Fotbal va demara o anchetă după ce au apărut informaţii conform cărora jucătorii nord-coreeni participanţi la Campionatul Mondial din Africa Sud au fost torturaţi şi umiliţi public după ce selecţionata asiatică s-a făcut de râs la turneul final.

 • Phenianul ameninţă cu războiul nuclear
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Phenianul ameninţă cu războiul nuclear

  Coreea de Nord a ameninţat că va folosi armele nucleare ca răspuns la  exerciţiile militare comune ale SUA şi Coreei de Sud, care încep astăzi.  Washingtonul şi Seulul spun că manevrele comune au rolul de a descuraja agresiunea Coreei de Nord.

 • Sistemul medical din Coreea de Nord este
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sistemul medical din Coreea de Nord este "ruinat"

  Intervenţii chirurgicale fără anestezie, seringi folosite nesterilizate şi epidemii grave - toate acestea au loc în sistemul medical din Coreea de Nord, declarat "ruinat" de către organizaţia Amnesty International, informează AFP.

 • Jucătorii nord-coreeni vor juca la cluburi din Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jucătorii nord-coreeni vor juca la cluburi din Europa

  Deşi zvonurile îi trimiteau în lagărele de muncă după comportarea slabă de la Cupa Mondială, câţiva fotbalişti nord-coreeni vor juca în Europa, cu binecuvântarea regimului comunist de la Phenian, anunţă cotidianul francez L'Equipe

 • O mână de ajutor din Apus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O mână de ajutor din Apus

  În sistemul comunist al Coreei de Nord apar din ce în ce mai multe fisuri. Occidentul ar trebui să bată fierul cât e cald.

 • Cine sunt misterioşii fugari nord-coreeni?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt misterioşii fugari nord-coreeni?

  Chiar dacă nord-coreenii formează cea mai secretoasă delegaţie de la Campioantul Mondial, paradoxal, tocmai ei sunt implicaţi într-un scandal de amploare.

 • 5x5: Sponsor italian pentru Coreea de Nord la Cupa Mondială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5x5: Sponsor italian pentru Coreea de Nord la Cupa Mondială

  Naţionala Coreei de Nord va fi echipată la turneul final de firma de echipament sportiv Legea, care a hotărât să folosească imaginea controversată a Phenianului pentru a-şi construi un brand în fotbalul profesionist.

 • FIFA şi organizatorii s-au spălat pe mâini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FIFA şi organizatorii s-au spălat pe mâini

  Forul mondial a răspuns dur criticilor primite pentru incidentele organizatorice de la amicalul Nigeria – Coreea de Nord (3-1), înaintea căruia cel puţin 15 suporteri ai africanilor au fost răniţi încercând să intre la meci.

 • Haos şi sânge la un banal amical
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haos şi sânge la un banal amical

  Meciul Nigeria – Coreea de Nord disputat în Africa de Sud a scos la iveală problemele organizatorice al gazdelor Cupei Mondiale. Măsurile de securitate lasă de dorit înaintea turneului final. 25 persoane au fost rănite, dintre care una grav, în timpul unui amical Nigeria – Coreea de Nord.

Modifică Setările