Stiri despre politica

  2090 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Harababura land
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harababura land

  De la ţara lui Papură Vodă am devenit la ţara lui Harababură Vodă, într-o democraţie originală, cu o harababură oarecum indusă, controlată, cu scopuri precise. O ţară care ne vrea proşti, în care nu mai înţelegem nimic. Cineva ne forţează să nu mai ştim ce facem, cine suntem şi ce vrem, ci doar să acceptăm ce ni se induce şi să facem ce spun unii că trebuie să facem, conform legilor harababurii.

 • Cine este cel mai iubit preşedinte din lume?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este cel mai iubit preşedinte din lume?

  „Dacă sunteţi aleasă, soţul meu nu mă va mai lovi niciodată“, i-a declarat o alegătoare. Era un sentiment sobru prin faptul că reprezentam un rezervor al viselor şi aspiraţiilor atâtor oameni care aveau aşteptări mari de la noi

 • Cioloş urâtu’ şi dujmanu’
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş urâtu’ şi dujmanu’

  După ce au dovedit că Cioloş este fiul vitreg al lui Soros, Firea, reîncarnarea în acelaşi trup magnific al zeiţei fertilităţii, al kitsch-ului şi al Sfintei Parascheva, iar Dan Voiculescu, Dalai Lama, comunicatorii PSD-ALDE au decis că Cioloş şi-a făcut partid ca să plece la Bruxelles.

 • Jurnal de viitor politician
- 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de viitor politician - 1

  Cum nu era îndeajuns că am origini cam bronzate, că mă cheamă Ciolan, că am o ditamai problema cu autoritatea şi că sunt rârâit, am zis că mă voi băga în singurul partid al cărui acronim nu pot să îl pronunţ - MRÎ.

 • Nu există Făt-Frumos în politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu există Făt-Frumos în politică

  Thomas Sowell este de părere că atât de mulţi oameni nu înţeleg foarte multe idei sau concepte, nu neapărat pentru că acestea ar fi prea complexe, ci pentru că o explicaţie analitică sau factuală i-ar putea deranja emoţional, sau i-ar scoate din precarul echilibru interior[1].

 • „Politica băuturii“ în parlament, greu de ucis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Politica băuturii“ în parlament, greu de ucis

  Existenţa barurilor în clădirile mai multor foruri legislative din Europa provoacă dezbateri tot mai aprinse. Dacă politicienii tineri consideră că este total deplasat să bei la locul de muncă, „tradiţia“ este apărată de cei experimentaţi.

 • Pericolele Mişcării lui Cioloş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolele Mişcării lui Cioloş

  Apariţia Mişcării RO+ va genera o seamă de pericole care ar putea să o compromită din start. Aceasta a spulberat deja mitul uzat al reunificării Dreptei, depăşit şi inutil, mizând pe atragerea oamenilor cinstiţi. Acest lucru deranjează imens diverşi politicieni şi simpatizanţi ai aşa zisei Opoziţii, care sperau să ajungă pe cai mari cu ajutorul noului partid şi a valului de simpatie de care se bucură acesta.

 • Mişcarea România Împreună la Dreapta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mişcarea România Împreună la Dreapta

  În răspunsul la articolului scris de Moise Guran, în care se pleda pentru clarificarea şi asumarea doctrinară a noii construcţii politice*, Dacian Cioloş, preşedintele fondator al Mişcării România Împreună, explică „de ce trebuie să depăşim etichetele doctrinare, într-un moment în care vom avea mai multă nevoie de unitate ca niciodată“**.

 • Şobolanii şi politica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şobolanii şi politica

  Aseară am cărat o saltea din Aviatorilor în Ferentari. Saltea de boieri, superbună, mare cât jumătate de debaraua care poartă numele onorific de apartament în ghetou.

 • De ce un nou partid?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce un nou partid?

  Nimeni de unul singur nu va putea să schimbe în bine toate lucrurile care nu funcţionează în România. Nu o mână de oameni şi nici măcar câteva zeci de profesionişti nu vor putea să rezolve problema ineficienţei administraţiei publice. Nici calitatea clasei politice, nici problemele legate de corupţie, nici nesimţirea agresivă a celor de la putere nu sunt uşor de schimbat chiar dacă vom fi câteva sute sau câteva mii.

 • Românii aşteaptă minuni de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii aşteaptă minuni de Paşte

  Săptămâna Paştelui ar trebui să fie luminată, să semnifice o renaştere a speranţelor de mai bine. Acum, românii trăiesc patimile politice. Dezamăgiţi sunt cetăţenii oneşti, oameni afectaţi de toate relele care se întâmplă-corupţia atotputernică, viaţa mizerabilă, guvernarea dezastruoasă, injustiţia, lipsa de perspective. Mulţi au protestat în stradă, în ţară sau în străinătate. Mai speră că Învierea le va aduce mari minuni!

 • Binili
învinge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binili învinge

  Da, băi, că de asta Dragnea este cel mai puternic om din România şi megaprofesionista Viorica Vasilica este premier.

 • Norica Nicolai: Constituţional, decizia preşedintelui în privinţa propunerii ministrului Justiţiei de revocare a şefei DNA nu este discreţionară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Norica Nicolai: Constituţional, decizia preşedintelui în privinţa propunerii ministrului Justiţiei de revocare a şefei DNA nu este discreţionară

  Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că nu crede că preşedintele Iohannis va avea o altă atitudine faţă de cea prezentată public în privinţa propunerii ministrului Justiţiei de revocare a şefei DNA., ea apreciind însă că "arhitectura constituţională nu-i dă dreptul să aibă o decizie discreţionară".

 • Vremea PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea PSD

  Liviu Dragnea să convoace de urgenţă CEx-ul. Să se mobilizeze şi Gabriela Firea. Apoi, în prime-time, Dragnea şi Firea să anunţe simultan, la vreo şapte-opt televiziuni, că Vremea este duşmanul poporului român.