Stiri despre parlament

  3790 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Artizanii soluţiilor „Merge şi aşa“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Artizanii soluţiilor „Merge şi aşa“

  Din capul locului, trebuie să explic titlul articolului de faţă: „Merge şi aşa“ este o expresie a cârpelii de moment, este apogeul peticirilor pe termen scurt, practic prin „Merge şi aşa“ se atinge apogeul excepţiilor de moment în dauna evidentă a unui lucru bun, trainic,  care în mod normal ar fi luat ceva mai mult timp de făurire, dar ar fi rezistat mult mai bine în timp.

 • Modificări legislative privind răspunderea disciplinară a judecătorilor, votate în lectură finală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modificări legislative privind răspunderea disciplinară a judecătorilor, votate în lectură finală

  Adoptarea unei hotărâri judecătoreşti prin care intenţionat sau din neglijenţă gravă au fost încălcate drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanelor fizice sau juridice, garantate de Constituţie şi de tratatele internaţionale la care Republica Moldova este parte, va constitui abatere disciplinară. Totodată, doar abaterea disciplinară gravă sau repetată va constitui temei pentru eliberarea din funcţie a judecătorului.

 • Strategia naţională de apărare, aprobată în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strategia naţională de apărare, aprobată în Parlament

  Strategia naţională de apărare şi Planul de acţiuni privind implementarea Strategiei pentru anii 2018-2021 au fost adoptate în şedinţa Parlamentului de joi, 19 iulie. Deputaţii din fracţiunea Partidului Socialiştilor au criticat proiectul, menţionând că acesta nu corespunde scopurilor declarate, este unul neprofesionist şi are scopul unei provocări politice, transmite IPN.

 • Autogoluri istorice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autogoluri istorice

  Nu doar croaţii sunt în stare să-şi dea autogoluri de zile mari şi de coşmaruri crunte. La devieri nu mai puţin epocale în propria poartă se pricep şi românii. Ori Trump. Care n-ar fi ce e fără criticii săi mai acerbi.

 • Un grup de jurnalişti de investigaţie va monitoriza profilurile viitorilor deputaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un grup de jurnalişti de investigaţie va monitoriza profilurile viitorilor deputaţi

  Un grup de jurnalişti de investigaţie va monitoriza, în baza unor indicatori de integritate, listele candidaţilor prezentate de partidele politice şi potenţialii candidaţi ai formaţiunilor politice sau candidaţii independenţi în circumscripţiile naţionale şi uninominale. Acţiunile se vor realiza în cadrul iniţiativei civice „Pentru un Parlament Curat 2018”, lansate de patru organizaţii neguvernamentale vineri, 13 iulie, transmite IPN.

 • Cât costă sediul PSD?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă sediul PSD?

  PSD e un partid blestemat şi asta i se trage de la sediu. De cînd PSD s-a mutat în casa fostului ministru al Justiţiei Toma Stelian, aşa-zişii social-democraţi n-au avut lider fără probleme penale.

 • Înnebunit de frica
puşcăriei, Liviu Dragnea delirează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înnebunit de frica puşcăriei, Liviu Dragnea delirează

  N-am mai văzut un alt şef politic care să debiteze atâtea baliverne. Pe cine mai reuşeşte să păcălească Dragnea, greu de spus. Faptul că în curând ar putea ajunge după gratii, şi devine un puşcăriaş anonim, îl scoate din minţi. Asta a demonstrat în declaraţiile de miercuri seara la un post tv. Nu vrea să plece ca „prostul” din politică. Îşi foloseşte toate atuurile funcţiei în acest scop.