Stiri despre justitie

  2110 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Contraatac din Penalistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contraatac din Penalistan

  În timp ce mulţi români se pregătesc să protesteze faţă de republica infractorilor edificate în România prin schimbarea codurilor penale şi a legilor justiţiei, regimul Dragnea a lansat o amplă contraofensivă.

 • Avocatul poporului psd-ist (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul poporului psd-ist (II)

  Spuneam, în prima parte a acestui articol, că am rezerve totale faţă de prestaţia deontologică a postului  „Antena 3“. Este vorba, evident, de postul de televiziune (t.v.), nu de posturile creştine dintre sărbători.

 • Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ, condamnat la 9 ani şi 10 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ, condamnat la 9 ani şi 10 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă

  Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României - CCIR, a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 9 ani şi 10 luni închisoare. El este acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii unor foloase, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acesta a fost obligat şi la plata unor daune materiale de aproape 54 milioane de lei către CCIR. Decizia instanţei nu este definitivă.

 • Avocatul poporului psd-ist (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul poporului psd-ist (I)

  Nu este vorba aici de Avocatul Poporului în înţeles propriu, care azi este Victor Ciorbea, ci de Avocatul „poporului PSD-ist“, iar acesta este Tudorel Toader. La prima sa apariţie publică, lăsa o impresie bună, chiar foarte bună:

 • România, sub focul prostiei balistice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, sub focul prostiei balistice

  Popor inventiv! Puterea a găsit soluţia să-i aducă urgent, pe românii din diaspora în patrie. În acelaşi timp, România exportă şi altceva în afară de politicieni corupţi în ţări exotice. Exportăm gratis strategii licenţioase de luptă anticorupţie, dar şi muniţie balistică media pentru propaganda Marelui Urs, punându-l în situaţii delicate pe Unchiul Sam de la Deveselu, marele nostru aliat strategic!

 • Poliţia Română -
fără număr, fără număr (de înmatriculare). Sau când şanţul de la caşchetă ţine loc de circumvoluţiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia Română - fără număr, fără număr (de înmatriculare). Sau când şanţul de la caşchetă ţine loc de circumvoluţiuni

  „Actele la control, vă rog!”. „De ce?”. De patru zile încoace, orice posesor de permis auto este îndreptăţit să pună această întrebare atunci când poliţistul de la Rutieră îi cere actele. Şi înainte să le predea, este îndreptăţit să primească şi un răspuns - măcar satisfăcător, dacă nu unul legal. Codul Rutier s-a diversificat prin contribuţia unor creiere la care şanţul de la caşchetă ţine loc de circumvoluţiuni.

 • Teme-te, PSD. Căci ţi s-a spus că neamul săturat te vede
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teme-te, PSD. Căci ţi s-a spus că neamul săturat te vede

  Nu orice aparentă obscenitate e un semn de imoralitate. Şi nu orice reprimare a ei, indiciu de civilitate. A le profera are o semnificaţie depinzând de context, Popularitatea „muii“ date PSD e un avertisment serios.

 • Implozia statelor democraţiilor eşuate, cu administraţii incompetente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Implozia statelor democraţiilor eşuate, cu administraţii incompetente

  Evoluţiile moderne ale democraţiilor liberale au început să deseneze noi ameninţări societale şi politice la adresa securităţii statelor, societăţilor şi cetăţenilor din sistemele democratice, cu precădere europene, dar şi de peste ocean.

 • Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat la şapte ani de închisoare într-un dosar privind multiple fraude imobiliare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat la şapte ani de închisoare într-un dosar privind multiple fraude imobiliare

  Fostul deputat de Galaţi Mihail Boldea a fost condamnat de judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi, luni, 30 iulie 2018, la şapte ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care procurorii DIICOT l-au acuzat că, împreună cu alte 18 persoane, au organizat un grup infracţional specializat în înşelăciuni, falsuri şi fraude imobiliare.

 • Ce am înţeles eu de
la Darius Vâlcov: penalii de la stat se luptă cu mafioţii din privat! Şi noi
ce vină avem?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce am înţeles eu de la Darius Vâlcov: penalii de la stat se luptă cu mafioţii din privat! Şi noi ce vină avem?

  Este greu să ignori ce spune Darius Vâlcov, având în vedere că el conduce de facto guvernul României. În esenţă, Vâlcov spune următoarele: statul paralel  persecută demnitarii şi funcţionarii de rang înalt, care vor să ia banii de la privaţi şi să-i dea alegătorilor români. Ba chiar îi bagă în puşcărie, astfel ca firmele private să poată vandaliza averea poporului român. Iar ei, săracii, sunt îngeri pe pământ.

 • Nu trageţi în preşedinte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu trageţi în preşedinte!

  Deunăzi, un prieten mi-a spus că USR-ul trebuie să îşi găsească candidat la preşedinţie, să avem şi noi ce vota: „Iohannis e al doilea Constantinescu!“ Cum, în acest moment, presa de toate culorile e plină de critici la adresa lui Iohannis, mă întreb în ce măsură aceste critici (sau atacuri) sunt sau nu de folos pentru obiectivele mai generale ale celor care doresc cu adevărat să schimbe ceva în bine în această ţară?

 • Felix Bănilă, noul şef DIICOT, îi evaluează pe procurorii antimafia care nu l-au vrut în fruntea instituţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Felix Bănilă, noul şef DIICOT, îi evaluează pe procurorii antimafia care nu l-au vrut în fruntea instituţiei

  Felix Bănilă a anunţat la instalarea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) că prioritatea sa este evaluarea întregii activităţi a DIICOT. Asta după ce procurorii antimafia i-au cerut preşedintelui Klaus Iohannis să respingă propunerea ministrului Justiţiei de numire a procurorului Felix Bănilă la conducerea instituţiei.

 • Tudorel Toader a atins culmile penibilului.
Nu ştie carte nici cât un student de anul III
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudorel Toader a atins culmile penibilului. Nu ştie carte nici cât un student de anul III

  Ce face politica din om! Pentru a fi pe placul stăpânilor, Dragnea şi Tăriceanu, Tudorel Toader debitează enormităţi pentru care un student de anul III ar pica examenul de procedură penală. Este constatarea judecătorului Cristi Danileţ, dar nu trebuie să fii judecător să înţelegi lucruri elementare. Ministrul Toader a „uitat” tot ce a învăţat în facultate şi în toate funcţiile prin care s-a perindat. Ca să-şi păstreze postul de ministru.