ucraina

  3274 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Statele Unite şi Canada impun noi sancţiuni Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite şi Canada impun noi sancţiuni Rusiei

  Statele Unite ale Americii au decis, vineri, să interzică orice schimb comercial cu peninsula Crimeea, anexată în primăvară de către Federaţia Rusă. De asemenea, Canada a anunţat că blochează accesul pe teritoriul său pentru 20 de oficiali politici ruşi şi separatişti din estul Ucrainei. Aceste sancţiuni vin la doar o zi după ce Uniunea Europeană a luat măsuri similare.

 • Oaspeţi ucraineni la Crăciun în Maramureş la Muzeul Satului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oaspeţi ucraineni la Crăciun în Maramureş la Muzeul Satului

  Mai puţin de 48 de ore până la o nouă ediţie a evenimentului de promovare a Maramureşului cel mai aşteptat din an şi anume Crăciun în Maramureş. Ediţia din acest an va avea loc în data de 20 decembrie, la Muzeul Satului din Baia Mare.

 • Tinerii rataţi ai Chinei îşi găsesc scăparea în Ucraina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii rataţi ai Chinei îşi găsesc scăparea în Ucraina

  Ultima poveste de succes din China este cea a îmbogăţirii unui tânăr, pe nume Mei Aicai. Un absolvent de liceu, din clasa de mijloc, care n-a reuşit să ia examenul la facultate, Mei este acum afacerist, proprietar al unui teren de aproape un pogon, locuieşte într-o casă cu etaj şi este căsătorit cu o fată de 18 ani, cu alură de fotomodel (după cum spune internetul). Mei a avut tot ce şi-a dorit după ce a părăsit China şi a ajuns în Ucraina.

 • După 25 de ani: „Ce-i de făcut?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După 25 de ani: „Ce-i de făcut?“

  Tema Forumului Central European 2014 l-a inspirat pe Franz Karl Prüller, membru al Consiliului de Administraţie al Fundaţiei ERSTE, să reflecteze asupra celor 25 de ani care au trecut de la Revoluţia de Catifea, precum şi asupra situaţiei actuale din Europa şi din lume:

 • Barack Obama va semna rezoluţia care permite impunerea de noi sancţiuni Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barack Obama va semna rezoluţia care permite impunerea de noi sancţiuni Rusiei

  Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, intenţionează să promulge rezoluţia Congresului american care prevede sancţiuni suplimentare împotriva Rusiei şi oferirea de armament Ucrainei, anunţă Casa Albă, precizând că texul oferă spaţiu de manevră privind modul de implementare, relatează AFP.

 • Rusia nu mai iubeşte Ucraina. Şi nici Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia nu mai iubeşte Ucraina. Şi nici Republica Moldova

  Premierul Dmitri Medvedev a anunţat o schimbare de atitudine a Moscovei faţă de Ucraina într-un amplu articol publicat în Nezavisimaia Gazeta. Un articol dens, care examinează în detaliu (din punctul de vedere al Moscovei) relaţiile istorice, economice şi politice dintre Rusia şi Ucraina.

 • Chevron renunţă la gazele de şist din Ucraina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chevron renunţă la gazele de şist din Ucraina

  Compania Chevron a anunţat guvernul de la Kiev despre intenţia de a abandona proiectul de producere a hidrocarburilor în câmpul Oleska din Ucraina, informează agenţia TASS citând serviciul de presă al companiei americane.

 • Medvedev: Rusia nu mai iubeşte Ucraina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medvedev: Rusia nu mai iubeşte Ucraina

  Prim-ministrul Dmitri Medvedev a afirmat că relaţiile Rusiei cu Ucraina vor fi bazate de acum înainte doar pe pe raţiune şi pragmatism.

 • Conflictul din Ucraina a ucis 4.634 de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conflictul din Ucraina a ucis 4.634 de oameni

  Conform ultimului bilanţ estimativ făcut de Oficiul ONU pentru Asistenţă Umanitară, conflictul izbucnit în estul Ucrainei în luna aprilie, a ajuns la 4.634 de morţi (incluzând cele 298 de victime ale avionului Malaysia Airlines).