Stiri despre energie

  2197 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De Crăciun, alege energia care te inspiră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Crăciun, alege energia care te inspiră

  Sărbătorile acestea, E.ON Flash te îndeamnă să alegi energia care te inspiră pentru a face cele mai frumoase cadouri celor dragi. Între 11-31 decembrie 2017 furnizorul de electricitate şi gaze naturale 100% digital, îţi dăruieşte un bonus de până la 300 de lei pentru ca tu să îi cheltui aşa cum îţi doreşti.

 • Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

  Nicio dimineaţă fără vitamine şi minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuieşti cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porţie de fructe.

 • Ce să faci când te simţi obosită şi ameţită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să faci când te simţi obosită şi ameţită

  Dacă te doare capul, nu suporţi lumina, îţi pierzi echilibrul şi te simţi slăbită, înseamnă că eşti foarte obosită. Mulţi oameni se confruntă cu oboseală şi stări de ameţeală şi nu ştiu ce trebuie să facă, dar există câteva lucruri care te ajută să treci peste aceste simptome.

 • Ministerul Energiei schimbă conducerea Conpet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministerul Energiei schimbă conducerea Conpet

  Ministerul Energiei a schimbat cinci membri în Consiliul de Administraţie al transportatorului naţional de ţiţei Conpet, între care şi Liviu Ilaşi, actualul director general al companiei, şi a numit şapte administratori provizorii prin metoda votului cumulativ.

 • Topul obiceiurilor care îţi consumă inutil energia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul obiceiurilor care îţi consumă inutil energia

  Neplata facturilor la timp, temerile sau nerespectarea promisiunilor sunt doar câteva din obiceiurile care ne seacă de energie. Învaţă cum să procedezi pentru a-ţi eficientiza timpul.

 • De ce este bine să mănânci linte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mănânci linte

  Lintea trebuie să facă parte din alimentaţia zilnică din mai multe motive, dar mai ales pentru beneficiile pe care le are asupra sănătăţii. Bogată în fier, fibre, minerale şi vitamine, lintea este potrivită şi pentru persoanele care ţin dietă ca să slăbească deoarece este foarte săţioasă.

 • De Black Friday, E.ON Flash îţi
dă liber la energie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Black Friday, E.ON Flash îţi dă liber la energie

  E.ON Flash, furnizorul de electricitate şi gaze naturale 100% digital, vine cu o super ofertă de Black Friday: trei luni gratuite şi cel mai bun preţ de furnizare din piaţă, garantat doi ani.

 • România educată: o nouă elită în domeniul
sectoarelor strategice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România educată: o nouă elită în domeniul sectoarelor strategice

  Un fenomen distructiv, cauzat de absenţa planificării în sistemul de educaţie, a fost cel al necorelării cifrelor de şcolarizare cu piaţa muncii şi demografie. Ignorarea pieţei muncii a produs un sistem de învăţământ care a scos pe bandă rulantă politologi, sociologi, manageri, PRişti, adică şomeri.

 • 3 beneficii ale mâncatului în porţii mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 beneficii ale mâncatului în porţii mici

  Nutriţioniştii recomandă persoanelor care vor să slăbească să mănânce de mai multe ori pe zi, dar să fie în porţii mai mici. Pe lângă faptul că reuşesc să slăbească, în acest mod previn mai multe afecţiuni şi îşi îmbunătăţesc nivelul de energie.

 • Ce se întâmplă dacă renunţi la pâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă dacă renunţi la pâine

  Mulţi ocolesc pâinea când sunt la dietă de slăbit. Cu toate acestea, este unul din alimentele de bază, fiind indispensabilă în alimentaţia zilnică, datorită proprietăţilor nutritive cât şi conţinutului în substanţe care dau energie.

 • Deputatul PSD Dumitru Chiriţă, noul şef al ANRE.
Noua conducere a instituţiei a fost votată de Parlament, deşi opoziţia a acuzat
politizarea instituţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputatul PSD Dumitru Chiriţă, noul şef al ANRE. Noua conducere a instituţiei a fost votată de Parlament, deşi opoziţia a acuzat politizarea instituţiei

  Deputatul PSD Dumitru Chiriţă a fost numit, miercuri, în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru un mandat de cinci ani, alături de Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedinte, şi Gheorghe Gabriel Gheorghe şi Corina Sulger, membri în comitetul de reglementare.

 • Cine este Dumitru
Chiriţă, omul pus de PSD să conducă ANRE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este Dumitru Chiriţă, omul pus de PSD să conducă ANRE

  Deputatul PSD Dumitru Chiriţă a fost votat, luni, pentru a conduce timp de cinci ani Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), în locul lui Nicolae Havrileţ, al cărui mandat expiră în data de 23 octombrie.