buzau

  10038 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Femeie căzută în beciul casei, salvată de pompierii buzoieni

  O buzoiancă de 40 de ani, care a căzut în beci după ce s-a dezechilibrat pe scări, a fost salvată de pompieri. S-a întâmplat marţi seară, în satul Căpăţâneşti, comuna Mărăcineni, când femeia a vrut să coboare în beci pentru a aduce nişte alimente. Pacienta a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, cu leziuni pe mai multe porţiuni ale corpului.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un drum judeţean din Buzău, utilizat de turişti, arată ca după bombardament

  Capcană pentru turiştii care ajung la Focurile Vii din Lopătari. Aşa poate fi catalogat un drum judeţean din zonă care, deşi arată mai degrabă a drum forestier, este indicat de GPS ca rută de acces spre Braşov. În urma ploilor, pe unele porţiuni stratul de balast a fost spălat de şuvoaie ori s-au format şanţuri adânci din cauza camioanelor încărcate cu lemne. Mai grav e că un sat cu peste 700 de suflete riscă să rămână izolat.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul hoţului de tractoare din Pogoanele, un angajat ISU Bucureşti

  Procurorii buzoieni care anchetau moartea în urma unei bătăi a unui bărbat care furase un tractor pentru a se plimba cu el au transferat dosarul colegilor din Parchetul Militar Bucureşti, după ce l-au identificat pe criminal. Ar fi vorba, spun surse judiciare, despre un militar angajat în structura ISU Bucureşti.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Glasul stresului din tren

  O dată pe an, îmi pierd minţile şi mă urc în tren. Am fost nevoită să merg până la Buzău şi, deşi prietenii mi-au recomandat călduros microbuzele (exact, alea care se răstoarnă zilnic cu roţile-n sus, dar mă rog, să zicem că n-aveam eu ghinionul ăsta), m-am dus ca proasta la gară.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Se anunţă producţii mari de porumb, dar preţuri mici pentru fermieri

  Recolta de porumb estimată pentru această toamnă este promiţătoare. Agricultorii spun că va fi în medie la fel ca anul trecut, an considerat unul de excepţie pentru agricultură. Deşi în acest moment porumbul este în faza de polenizare, pe unele plante sunt chiar şi câte trei ştiuleţi ceea ce dă speranţe că producţia va ajunge pe anumite suprafeţe şi la 7 mii de kilograme la hectar.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul Poporului acordă audienţe la Buzău

  Cetăţenii din judeţul Buzău care vor să se adreseze reprezentantului instituţiei Avocatului Poporului - Biroul Teritorial Ploieşti au ocazia să o facă în cursul zilei de joi. Audienţele se vor acorda între orele 10 şi 14, la sediul Prefecturii Buzău.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorul unui accident, urmărit în trafic de jandarmii buzoieni

  În timp ce patrula, în weekend, pe străzile municipiului Buzău, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că la intersecţia bulevardului 1 Decembrie cu bulevardul Unirii, conducătorul unui autovehicul a pierdut controlul volanului acroşând un pieton aflat pe trotuar.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Proiect cu fonduri europene, într-un sat din Buzău. Cine urmează cursuri de recalificare primeşte o recompensă

  Ajutor al Uniunii Europeane oferit unei comunităţi sărace din Buzău. Peste 200 de localnici din comuna Brădeanu, în mare parte beneficiari ai venitului minim garantat şi şomeri, vor avea şansa, în următoarele luni, să obţină calificare într-o meserie căutată în zonă dar şi în străinătate, ori să deprindă cunoştinţele unui antreprenor. Mai mult decât atât, ei vor fi plătiţi pentru fiecare oră de consiliere sau curs la care participă.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătaie între două familii de romi din Buzău

  Altercaţie între două familii de ţigani care locuiesc pe Aleea Grădinilor, din Buzău. Incidentul, care a avut loc în week-end, a pus pe jar  aproape toată poliţia din Buzău. Romii şi-au spart geamurile de la case cu pietre şi s-au înjurat ca la uşa cortului. Romii au devenit violenţi şi au recurs la bâte şi cuţite, spre disperarea martorilor care au asistat la scenele de coşmar.