buzau

  10076 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă campanie de dezinsecţie la Buzău

  Societatea de salubritate a oraşului Buzău va desfăşura, în perioada 1 - 4 august, între orele 6:00 şi 12:00, cea de-a doua etapă de dezinsecţie pe domeniul public.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geta Burducea, noul inspector general şcolar

  Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău are, începând cu data de 1 august, un nou inspector general. Este vorba despre Geta Burducea, care în ultimii doi ani s-a aflat pe postul de inspector general adjunct.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Călătorie în preistorie, prin intermediul celei mai mari expoziţii de dinozauri

  Buzoienii, atât cei mici, cât şi adulţii pasionaţi de preistorie, au şansa să călătorească în timp, cu multe milioane de ani în urmă, vizitând o expoziţie de dinozauri deschisă la etajul unui mall din nordul municipiului Buzău. Evenimentul organizat împreună cu National Georgaphic se va desfăşura în perioada 1-17 august iar intrarea este gratuită.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un buzoian a murit asfixiat în timp ce curăţa un bazin

  Un bărbat de 44 de ani, originar din comuna buzoiană Săruleşti, a murit asfixiat cu gaze chiar sub ochii fratelui său. Buzianul încerca să cureţe un bazin în care se depozita combustibil.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Căminul ororilor de la Aldeni se închide în cel mult o lună. Primii pacienţi au fost mutaţi

  Dezvăluirile despre ororile din căminul pentru persoane bolnave psihic de la Aldeni au determinat primăriile de sector din Bucureşti, care aveau asistaţi, să-şi retragă bolnavii. Joi, 25 de pacienţi de la sectorul 3 au fost îmbarcaţi într-un autocar şi transferaţi la un alt cămin privat din Ilfov. Celelalte primării bucureştene care îşi internaseră asistaţii la Aldeni îşi vor lua bolnavii, în total 89 de persoane.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şefi noi, de luni, la două importante instituţii buzoiene

  Două instituţii buzoiene îşi vor schimba, de luni, şefii. Este vorba de Spitalul Judeţean Buzău şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilulului Buzău. La spital va fi numit un Claudiu Damian, în timp ce la Protecţia copilului  a fost propus de către conducerea judeţului Adrian Vintilescu. Numirile celor doi economişti în noile funcţii se vor face luni, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Farmaciile din Buzău devin puncte de prim ajutor pe perioada caniculei

  Colegiul Farmaciştilor din Buzău a cerut proprietarilor de farmacii din  oraş să acorde primul ajutor buzoienilor, care solicită asistenţă la ore de vârf, când temperaturile sunt destul de ridicate. Iniţiativa aparíne Comitetului local pentru situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Buzău.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Isterie în Buzău cu copii răpiţi şi goliţi de organe. Poliţia infirmă zvonurile!

  În ultima perioadă, printre buzoieni creează isterie un zvon potrivit căruia în judeţ se înregistrează răpiri de copii, care în cele din urmă sunt ucişi pentru a li se preleva organele. Reprezentanţii Poliţiei buzoiene susţin că aceste mesaje sunt false şi fac un apel către buzoieni să nu intre în panică şi să nu dea crezare acestor zvonuri.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sală de expoziţii, în sediul fostului bar Bel Ami

  Sediul fostului bar Bel Ami, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, ar putea găzdui din nou evenimente culturale. Proprietarul spaţiului, Consiliul Judeţean, a câştigat procesul cu patronul barului, cel care a beneficiat din partea fostei Direcţii de Cultură Buzău, de un contract avantajos.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme româneşti de succes, joi şi vineri seară, în Parcul Tineretului

  Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău continuă seria proiecţiilor de filme în aer liber. Mâine, de la ora 21, cinefilii sunt aşteptaţi în amfiteatrul din Parcul Tineretului pentru a viziona producţia românească „WebSitStory”. De asemenea vineri seară, de la aceeaşi oră, la amfiteatru din parcul Tineretului va avea loc proiecţia filmului „Domestic”.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O buzoiancă, admisă prima la Medicină Militară în Bucureşti

  O tânără din Buzău a fost admisă prima la Universitatea “Carol Davila” din Bucureşti pe locurile de medicină  militară. Este vorba de Adnana Alexandra Nedelcu, o tânără extrem de ambiţioasă care a terminat studiile liceale la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” iar din toamnă va face primii paşi spre cariera de medic militar. O aşteaptă şase ani de studiu intens, însă nu se sperie şi spune că se va strădui să devină un medic militar de prestigiu.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tren de călători, pe mâna unui mecanic de locomotivă băut

  A fost nevoie de un eveniment feroviar pentru ca oamenii legii să constate că sunt şi mecanici de locomotivă inconştienţi. Un astfel de personaj a fost depistat cu alcool în sânge, după ce a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată şi a fost testat alcoolscopic. Evenimentul s-a produs luni, din cauza şoferului maşinii, care nu s-a asigurat la traversarea şinelor.