Stiri despre buzau

  13806 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elita boxului feminin românesc, în ring, la Râmnicu Sărat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elita boxului feminin românesc, în ring, la Râmnicu Sărat

  Eveniment sportiv de excepţie, la Râmnicu Sărat. În perioada 27 februarie- 2 martie, sala de sport va găzdui cea de-a doua ediţie a Cupei României la Box feminin, competiţie la care participă zeci de sportive de la toate cluburile din ţară.

 • De ce se găsesc cochilii de scoici şi melci în dealurile României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se găsesc cochilii de scoici şi melci în dealurile României

  Calcarul alb de Năeni este foarte apreciat de constructori, pentru aspectul aparte dat de fosilele marine din structura sa. Îl găsim pe faţada Palatului Parlamentului, dar şi în alte construcţii importante. Specialiştii spun că straturi formate prin sedimentarea cochiliilor de scoici şi melci pot fi văzute la suprafaţă pe crestele unor dealuri înalte din Subcarpaţii de Curbură.

 • Meciuri în deplasare pentru echipele de handbal al Buzăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meciuri în deplasare pentru echipele de handbal al Buzăului

  Handbal Municipal Buzău ţinteşte o nouă victorie în deplasarea din acest weekend, de la Piatra Neamţ. Formaţia buzoiană de handbal feminin va da piept cu un adversar accesibil pe hârtie, HCF Piatra Neamţ. Tot în acest weekend, va evolua pentru prima dată în 2017 şi formaţia masculină de handbal a Buzăului, care va juca în deplasare, cu Danubius Galaţi.

 • Primarul Buzăului face apel la bunul simţ al foştilor consilieri locali, pentru a returna tabletele în valoare de 1.700 lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul Buzăului face apel la bunul simţ al foştilor consilieri locali, pentru a returna tabletele în valoare de 1.700 lei

  Au primit tablete de 400 de euro şi abonamente de internet din bani publici dar când şi-au încheiat mandatele, au uitat să le înapoieze. Este vorba despre o parte dintre consilierii locali buzoieni din mandatul 2012 – 2016, care sunt acuzaţi că şi-au însuşit tabletele primite de la primărie. Responsabilii din Pirmărie le solicită foştilor consilieri să returneze tabletele, pentru a fi predate actualilor aleşi locali.

 • Poliţia a prins o gaşcă de hoţi care furau acumulatori din maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia a prins o gaşcă de hoţi care furau acumulatori din maşini

  Mai mulţi buzoieni au descoperit, zilele trecute, că nu mai au acumulatorii la maşină. În toiul nopţii, hoţii reuşiseră să deschidă capota şi să ia bateria, patru autoturisme fiind prăduite în numai câteva ore. Poliţia i-a prins pe infractori: patru tineri, între care un minor.

 • VIDEO O casă de lângă Piaţa Centrală, depozit pentru ţigări de contrabandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO O casă de lângă Piaţa Centrală, depozit pentru ţigări de contrabandă

  Captură de ţigări de contrabandă lângă Piaţa Centrală din oraşul Buzău. Poliţiştii locali au prins trei bărbaţi care încercau să vândă mai multe pachete. În urma unui filaj, au fost confiscate peste 250 de pachete cu ţigări iar indivizii au fost amendaţi. Toată marfa găsită asupra lor a fost confiscată.

 • Primarul din Râmnicu Sărat, despre craterul din asfalt: ”nu a fost culpa operatorului de Apă-Canal ori a societăţii care gestionează parcările din municipiu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul din Râmnicu Sărat, despre craterul din asfalt: ”nu a fost culpa operatorului de Apă-Canal ori a societăţii care gestionează parcările din municipiu”

  Conducerea Primăriei Râmnicu Sărat exclude varianta ca surparea de pe Mihail Kogălniceanu, de joi dimineaţă, să se fi produs din vina operatorului de Apă-Canal ori a societăţii care gestionează parcările din municipiu. Autorităţile anunţă, printr-un comunicat de presă, măsurile luate în şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă programată în urma incidentului care a produs avarierea unui autoturism.

 • Demersuri pentru păstrarea la vedere a catacombelor de la Râmnicu Sărat, descoperite în urma unei surpări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demersuri pentru păstrarea la vedere a catacombelor de la Râmnicu Sărat, descoperite în urma unei surpări

  Craterul ivit pe o stradă principală din municipiul Râmnicu Sărat ar putea rămâne neacoperit cel puţin câteva zile, pentru a le permite arheologilor o evaluare atentă a structurii de cărămidă din sol. Deocamdată, autorităţile locale au hotărât închiderea traficului greu şi deplasarea traficului uşor pe cele două benzi din partea de nord.

 • Bugetul judeţului, mai mare cu 20 la sută decât cel de anul trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bugetul judeţului, mai mare cu 20 la sută decât cel de anul trecut

  Consiliul Judeţean va avea în acest an un buget cu 20 la sută mai mare decât anul trecut iar acest lucru se va regăsi şi în bugetele unităţilor administrativ teritoriale din întreg judeţul. Printre priorităţile CJ sunt atragerea de fonduri europene pentru care se vor asigura toţi banii necesari cofinanţării acestora.

 • VIDEO Adevăratul motiv pentru care o maşină din România a căzut într-o groapă: „De la Primărie mi-au zis că natura e de vină“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevăratul motiv pentru care o maşină din România a căzut într-o groapă: „De la Primărie mi-au zis că natura e de vină“

  O groapă adâncă de peste trei metri s-a format, în cursul nopţii de miercuri spre joi, pe cea mai importantă stradă din Râmnicu Sărat. Craterul a înghiţit un autoturism, proprietarul fiind trezit în toiul nopţii de vecini pentru a-l anunţa că i-a dispărut maşina sub pământ. Surparea a scos la iveală şi o descoperire arheologică importantă, de pe vremea lui Constantin Brâncoveanu.

 • VIDEO Autoturism înghiţit de un crater format pe o stradă din Râmnicu Sărat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Autoturism înghiţit de un crater format pe o stradă din Râmnicu Sărat

  Un crater adânc de doi metri s-a format pe o stradă din Râmnicu Sărat. Hăul format în jurul orei 3 dimineaţa a înghiţit un autoturism Opel care se afla în parcare, surparea provocând un zgomot puternic. Autorităţile locale din Râmnicu Sărat au împrejmuit zona, urmând ca dimineaţa să asigure scoaterea autoturismului din groapă.

 • Poliţia a prins doi hoţi care au înghesuit mai multe oi într-un autoturism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia a prins doi hoţi care au înghesuit mai multe oi într-un autoturism

  Poliţiştii din Merei i-au reţinut pe hoţii care, în urmă cu trei luni, au dat iama în turma unui crescător de ovine din Ulmeni. În timp ce treceau pe lângă animalele care păşteau pe marginea drumului, profitând de lipsa stăpânului, au înghesuit trei oi în autoturism şi s-au făcut repede nevăzuţi.

 • Spitalul din Râmnicu Sărat va avea o pasarelă între corpul vechi şi cel nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul din Râmnicu Sărat va avea o pasarelă între corpul vechi şi cel nou

  Construcţia unei pasarele între spitalul vechi şi cel nou, reducerea costurilor la încălzire şi atragerea de noi medici în unitatea medicală. Acestea sunt obiectivele managerului Spitalului Municipal Râmnicu Sarat, Adrian Danielescu, aflat la al treilea mandat. În urma unui concurs, desfăşurat zilele trecute, acesta a rămas la conducerea unităţii medicale pe o perioadă de încă trei ani.