buzau

  10150 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un electrician care lucra pe un stâlp a murit după ce a căzut de la şase metri înălţime

  Accident de muncă, la Râmnicu Sărat. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, joi după-amiază, după ce a căzut de pe o scară proptită pe un stâlp de electricitate. Colegii bărbatului spun că acesta lucra la şase metri înălţime, pentru a efectua un branşament electric între stâlp şi sediul unui liceu. Acesta a lăsat în urmă trei copii şi o soţie fără serviciu.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descinderi în toată ţara la mafia lemnului. Agent economic din judeţul Buzău, controlat de poliţişti

  Poliţiştii buzoieni dar şi din Bucureşti, Prahova, Braşov şi alte opt judeţe, au acţionat astăzi pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul silvic. În cadrul acţiunii se verifică tot circuitul parcurs de la tăiere la prelucrarea şi comercializarea lemnului, fiind efectuate controale în teren, precum şi asupra tuturor documentelor existente.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul extremist condamnat de justiţia română va lupta în Ucraina, împotriva separatiştilor proruşi

  Un tânăr din Buzău anunţă pe un site extremist că va fi primul naţionalist român care va lupta pe frontul din Ucraina, împotriva separatiştilor proruşi. Marius Trancă, de 27 de ani, primul român condamnat la închisoare pentru fascism şi xenofobie, spune că a fost acceptat ca voluntar în Batalionul Azov, constituit în mare parte din activişti aparţinând „Sectorului de Dreapta”, dar şi din numeroşi voluntari străini.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acţiunea ”Speed” a lăsat fără permise 15 şoferi, în numai două zile

  Poliţiştii de la Serviciul Rutier au început o nouă campanie de prevenire a accidentelor rutiere, produse pe fondul vitezei excesive. Acţiunea „Speed” a demarat în această săptămână şi va continua până pe 24 august. Numai în ultimele 48 de ore, peste 200 de şoferi au fost amendaţi iar peste 15 conducători auto au rămas fără permise.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbat din Berca, mort într-un incendiu

  Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din satul Răteşti, comuna Berca, a murit în această dimineaţă, carbonizat în propria locuinţă, după ce casa a fost mistuită de un incendiu.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ASC Bacău, primul adversar al Gloriei Buzău în noul sezon

  S-a stabilit ţintarul pentru noul sezon al Ligii a doua la fotbal. Sorţii au decis ca ACS Bacău să fie prima formaţie pe care Gloria Buzău o va întâlni în etapa de debut a sezonului 2014 - 2015. Partida se va disputa pe stadionul din Crâng, sâmbătă, 30 august. Şi anul acesta, Liga a doua se va disputa în în sistem play-off, play-out şi va promova formaţia de pe primul loc din fiecare serie.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filme româneşti de succes, joi şi vineri seară, în amfiteatrul din Parcul Tineretului

  Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău îi invită şi săptămâna aceasta pe buzoieni să vizioneze filme româneşti de calitate în amfiteatrul din Parcul Tineretului. Astfel, joi seară, va rula filmul “Când se lasă seara peste Bucureşti”, iar vineri seară se va proiecta filmul “Closer to the moon”. Filmele sunt difuzate de la ora 21 iar intrarea este liberă.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Centru cultural, în locul unui bar din Buzău. Fostul deţinător al spaţiului a lăsat dezastru în urma sa

  Sticlele şi paharele vor fi înlocuite cu tablouri şi sculpturi. Un spaţiu comercial din Buzău, care timp de 15 ani a funcţionat ca bar, va fi transformat în centru cultural. Transformarea va fi însă de durată. Proprietarul barului a fost deposedat de localul concesionat de la Consiliul Judeţean, prin instanţă, pentru că nu şi-a respectat contractul, iar la intrarea în posesie, autorităţile au găsit spaţiul în paragină.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO O mie de baloţi de lucernă s-au făcut scrum în trei ore

  Un incendiu violent, izbucnit parcă din senin, a făcut scrum peste o mie de baloţi de lucernă, depozitaţi în curtea unui localnic din satul Smârdan. comuna Brădeanu. Din fericire în urma incendiului nu s-au înregistrat victime omeneşti, însă paguba produsa proprietarului este însemnată.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul Poporului, audienţe la Buzău

  Cetăţenii din judeţul Buzău care vor să se adreseze reprezentantului instituţiei Avocatului Poporului - Biroul teritorial Ploieşti au ocazia să o facă în cursul zilei de joi. Audienţele se vor acorda între orele 10 şi 14, la sediul Prefecturii Buzău.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean Buzău va fi reabilitat cu fonduri europene până la sfârşitul anului 2015

  Ministerul Dezvoltării Regionale a aprobat, la sfârşitul săptămânii trecute, finanţarea proiectului de reabilitare - modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, din economiile făcute în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013. Valoarea proiectului accesat de Consiliul Judeţean Buzău se ridică la 9,2 milioane de lei, contribuţia instituţiei buzoiene fiind de 2% din valoare.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un şofer din Mizil a ajuns la spital cu răni grave după ce a intrat cu maşina într-un TIR

  Evenimentul rutier s-a produs luni seară, în jurul orei 21.00, pe DN 1B, la ieşire din comuna Săhăteni. Nici poliţiştii dar nici şoferul TIR-ului nu îşi explică ce l-a determinat pe bărbat să intre cu maşina pe contrasens, asta în condiţiile în care nu efectua manevră de depăşire. Şoferul a fost transporat în stare gravă la Spitalul municipal Ploieşti.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia Rutieră Buzău scoate în stradă toate radarele într-o acţiune la nivel naţional

  În perioada 18-24 august, poliţiştii buzoieni vor folosi toate radarele din dotare pentru depistarea în trafic a şoferilor care nu respectă regimul legal de viteză. Acţiunea face parte din calendarul de activităţi al poliţiilor rutiere europene Tispol pentru anul 2014, program în baza căruia se desfăşoară campania preventivă „Speed“, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mănăstirea Răteşti, la un pas să fie înghiţă de pământ. Un politician îi cere premierului Ponta să aloce de urgenţă fonduri pentru salvarea lăcaşului

  Mănăstirea Răteşti din judeţul Buzău a fost închisă, iar călugăriţele au fost mutate într-un centru social care aparţine Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei după ce stăreţia, mai multe chilii şi biserica s-au surpat din cauza alunecărilor de teren. O primă reacţie din sfera politică vine din partea deputatului George Scutaru, care îi cere premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisă, să intervină urgent pentru a salva Mănăstirea Răteşti.