buzau

  10411 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gloria Buzău, victorie cu Unirea Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gloria Buzău, victorie cu Unirea Slobozia

  Victorie la limită pentru Gloria Buzău în meciul disputat astăzi, în cadrul etapei cu numărul 10 a Ligii a doua la fotbal. Gruparea din Crâng a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de Unirea Slobozia.

 • Restricţii de circulaţie în municipiul Buzău, de Ziua Armatei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Restricţii de circulaţie în municipiul Buzău, de Ziua Armatei

  Sâmbătă, între orele 09.30 – 11.30, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor în municipiul Buzău, în zona Parcului Eroilor de pe Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu Bulevardul Mareşal Averescu până la intersecţia cu DN2 E85.

 • VIDEO Conductori de tren, prinşi cu banii luaţi de la călătorii frauduloşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Conductori de tren, prinşi cu banii luaţi de la călătorii frauduloşi

  Mai mulţi controlori de tren au fost prinşi de un supracontrol cu cu bani luaţi de la călătorii fără bilet. Acumi sunt anchetaţi de poliţia TF Galaţi. De asemenea, un număr de 50 de călători au fost amendaţi după ce au fost prinşi în cele două garnituri controlate fără bilet ori legitimaţie de călătorie.

 • Gură de oxigen pentru Spitalul Nehoiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gură de oxigen pentru Spitalul Nehoiu

  Spitalul orăşenesc din Nehoiu a primit o gură de oxigen pentru a putea supravieţui până la sfârşitul acestui an. La repartizarea sumelor defalcate din TVA, Consiliul Judeţean a alocat, în şedinţa extraordinară, oraşului Nehoiu, o sumă suplimentară de 100.000 de lei, care să ajungă la spitalul din localitate, pentru utilităţi şi bani pentru hrana bolnavilor.

 • Val de viroze şi pneumonii în Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Val de viroze şi pneumonii în Buzău

  Aproape 3.500 de buzoieni au avut nevoie de tratament şi au mers la medicii de familie sau chiar la spital pentru a primi un tratament adecvat pentru viroze ori pneumonii. Cei mai afectaţi de bolile respiratorii au fost copiii.

 • VIDEO Proprietarii de câini, obligaţi să meargă la veterinar pentru microciparea animalelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Proprietarii de câini, obligaţi să meargă la veterinar pentru microciparea animalelor

  Un ordin al ANSVSA obligă toţi proprietarii de câini ca până pe 1 ianuarie 2015 să microcipeze animalele, abaterile de la lege fiind sancţionate, după expirarea termenului, cu amenzi de peste 2.000 de lei. Probleme mari sunt în mediul rural, unde de obicei într-o gospodărie se găsesc mai mulţi câini, astfel că deţinătorii lor trebuie să plătească sute de lei pentru microcipare.

 • VIDEO Accident grav, la Costeşti, soldat cu moartea unui biciclist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Accident grav, la Costeşti, soldat cu moartea unui biciclist

  Un biciclist şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o autoutilitară. Evenimentul rutier s-a produs miercuri seară, pe un drum judeţean din Buzău. Poliţiştii spun că vinovat este biciclistul, care, aflat în stare de ebrietate, nu s-a asigurat când a virat la stânga. Mai mult decât atât, biciclistul nu purta vestă reflectorizată şi nici bicicleta nu era echipată corespunzător.

 • FOTO Expoziţie de tehnică de luptă în curtea şcolii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Expoziţie de tehnică de luptă în curtea şcolii

  Militari din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” şi din unităţi militare din garnizoana Buzău sunt prezenţi, în zilele de 22 şi 23 octombrie 2014, în unităţi de învăţământ din Buzău. Evenimentul are loc la iniţiativa Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Buzău.

 • Lipsă de sânge la Centrul de Transfuzii Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lipsă de sânge la Centrul de Transfuzii Buzău

  Criză de sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Buzău. Din cauză că donatorii tradiţionali sunt ocupaţi cu muncile agricole, stocul de sânge a scăzut îngrijorător.

 • Cazanciuc cere închirierea unui spaţiu adecvat Judecătoriei
Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazanciuc cere închirierea unui spaţiu adecvat Judecătoriei Buzău

  Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a cerut miercuri conducerii Tribunalului şi Judecătoriei Buzău să înceapă procedura de achiziţie publică pentru închirierea unui spaţiu adecvat în care să se judece procesele aflate pe rolul Judecătoriei, instanţa fiind supraaglomerată.

 • VIDEO Primarul din Cernăteşti, condamnat la trei ani de puşcărie, pentru că a provocat un accident mortal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Primarul din Cernăteşti, condamnat la trei ani de puşcărie, pentru că a provocat un accident mortal

  Primarul comunei Cernăteşti, Valerică Şercăianu, a fost condamnat miercuri de o instanţă a Curţii de Apel Ploieşti la trei ani de închisoare cu executare pentru accidentul pe care l-a provocat în 2013, în urma căruia o adolescentă a murit. Celălalt şofer implicat în accident rămâne cu pedeapsa iniţială, de doi ani de închisoare cu executare. Sentinţa pronunţată miercuri este definitivă şi irevocabilă.

 • Poliţia a închis un abator din judeţul Buzău, unde ar fi fost sacrificate şi animale cu boala limbii albastre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia a închis un abator din judeţul Buzău, unde ar fi fost sacrificate şi animale cu boala limbii albastre

  Un abator din judeţul Buzău a fost închis temporar, iar incineratorul acestuia a fost oprit în urma unor controale ale poliţiştilor la douăastfel de unităţi, unde ar fi fost sacrificate alte animale decât cele care apăreau în documente. Ofiţereii Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Buzău au deschis un dosar penal pentru evaziune fiscală, pe numele administratorilor abatorului.

 • UPDATE Cod galben de ploi până vineri, în mai multe judeţe din ţară. La munte şi în Moldova sunt aşteptate ninsori. A fost emis şi Cod portocaliu de inundaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Cod galben de ploi până vineri, în mai multe judeţe din ţară. La munte şi în Moldova sunt aşteptate ninsori. A fost emis şi Cod portocaliu de inundaţii

  Sud-vestul ţării se află, de miercuri seara şi până joi dimineaţa, sub Cod galben de ploi, iar vremea va trece printr-o răcire accentuată. Mai mult, începând de joi seara, avertizarea de Cod galben se va extinde la mai multe judeţe din ţară, fiind anunţate cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 30 de litri pe metru pătrat. Specialiştii au anunţat că în zonele de munte şi în nordul Moldovei sunt aşteptate ninsori.