buzau

  10261 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Plecarea din PNL a preşedintelui CJ Buzău, Cristi Bîgiu, confirmată de la centru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plecarea din PNL a preşedintelui CJ Buzău, Cristi Bîgiu, confirmată de la centru

  Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a transmis filialelor din teritoriu un mesaj de mulţumire către aleşii care refuză să se transfere la PSD sau alte partide din sfera puterii. În comunicatul de presă remis miercuri, Petrache atrage atenţia că Ordonanţa de Urgenţă 55/2014, care reglementează migraţia, este un demers nedemocratic. În acelaşi document, politicianul vorbeşte despre plecarea din PNL a preşedintelui CJ Buzău.

 • Tenismenul Bogdan Poteraş, cel mai bun sportiv buzoian al lunii august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenismenul Bogdan Poteraş, cel mai bun sportiv buzoian al lunii august

  Începând cu luna februarie a acestui an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău şi-a propus să premieze lunar cel mai bun sportiv al judeţului. Astfel, în urma rezultatelor obţinute în luna august, tenismenul Bogdan Poteraş, de la CSM Buzău, a fost declarat cel mai bun sportiv buzoian.

 • Ajutoarele alimentare de la UE, de anul acesta pe bază de cupon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoarele alimentare de la UE, de anul acesta pe bază de cupon

  Din acest an, ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană vor fi distribuite persoanelor defavorizate pe baza unor cupoane individuale.  Tichetele, fără valoare financiară, vor ajunge la cei săraci până la sfârşitul lui octombrie.

 • Accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei femei şi a celor doi copii ai ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei femei şi a celor doi copii ai ei

  O femeie în vârstă de 29 de ani şi cei doi copii ai săi, de 3 şi respectiv 10 ani, au fost la un pas de tragedie, marţi, când maşina în care se aflau, un autoturism de teren, a intrat violent într-un pom de pe marginea drumului. Accidentul teribil a avut loc pe drumul judeţean 203 I.

 • Cardurile de sănătate, de luni, în cutiile poştale ale buzoienilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cardurile de sănătate, de luni, în cutiile poştale ale buzoienilor

  Începând de săptămâna viitoare, buzoienii se pot aştepta oricând la uşă cu poştaşul pentru a le înmâna cardul de sănătate. Este vorba de cardul cu care, de acum încolo, ne vom prezenta la medic, spital ori chiar la farmacie. Peste 200 de mii de buzoieni vor primi, până în 2016, carduri de sănătate.

 • VIDEO Un copil din Buzău a rămas fără nas, din cauza unei boli ignorate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un copil din Buzău a rămas fără nas, din cauza unei boli ignorate

  O boală necruţătoare a transformat un copil dintr-unul sănătos şi plin de viaţă, în unul pentru care fiecare zi e o adevărată provocare. Are doi ani şi jumătate şi îl cheamă Ionuţ. Micuţul a rămas fără nas după ce a contractat un microb în spital iar părinţii săi, foarte săraci, fac eforturi disperate pentru a strânge banii necesari unei operaţii de protezare.

 • De marţi seară, se poate circula pe DN 10 Buzău - Braşov. Vor fi însă restricţii de lungă durată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De marţi seară, se poate circula pe DN 10 Buzău - Braşov. Vor fi însă restricţii de lungă durată

  Autorităţile Buzăului au anunţat pentru această seară redeschiderea Drumului Naţional 10 care face legătura între Buzău şi Braşov. Decizia, luată de comun acord cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, este ca circulaţia să se desfăşoare pe un fir şi numai în anumite intervale orare stabilite la nivelul Prefecturii.

 • O şcoală din Buzău va purta numele generalului Grigore Baştan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O şcoală din Buzău va purta numele generalului Grigore Baştan

  Militari din garnizoana Buzău, alături de comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă dr. Lucian Foca, au participat, ieri, la festivitatea deschiderii anului şcolar 2014-2015 la Şcolii gimnazială nr. 6, unitate de învăţământ care, începând din acest an, poartă numele generalului Grigore Baştan.

 • Mii de elevi buzoieni, fără manuale pe bănci în prima zi de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de elevi buzoieni, fără manuale pe bănci în prima zi de şcoală

  Astăzi a început anul şcolar, însă nu toţi elevii vor avea după ce învăţa. Manualele şcolare noi pentru elevii de clasa I si a II-a, atat în format print, cat în format digital, nu vor ajunge în şcoli cel puţin o lună după debutul anului şcolar. Motivul: editorii au depus contestatii la licitaţia privind tipărirea manualelor şcolare iar în cel mai optimist scenariu, procedura va dura cel puţin o lună.

 • FOTO Cercetaşii genişti din Buzău au simulat misiuni de luptă specifice, în zona Măgura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cercetaşii genişti din Buzău au simulat misiuni de luptă specifice, în zona Măgura

  Cercetaşii genişti din cadrul Batalionului 3 Geniu „General Constantin Poenaru” s-au antrenat timp de zece zile într-o tabăra de instrucţie în apropiere de Măgura. Militarii au avut, printre altele, misiunea să execute cercetarea drumurilor de munte şi a trecerilor peste diferite obstacole naturale, precum şi evaluarea resurselor lemnoase şi a celor de piatră.

 • VIDEO Tensiune la început de an şcolar, la Scutelnici. Părinţii sunt supăraţi că au plecat dascălii, iar şcoala este neterminată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tensiune la început de an şcolar, la Scutelnici. Părinţii sunt supăraţi că au plecat dascălii, iar şcoala este neterminată

  Început de an şcolar cu probleme, la Scutelnici, în judeţul Buzău. Copiii vor învăţa în aceleaşi săli de clasă, dintr-o anexă, vor merge la toaleta din fundul curţii şi riscă să rămână şi fără dascăli. Profesorii nu şi-au mai luat salariile de trei luni iar localul este în şantier, de şapte ani. Banii pentru cadrele didactice şi pentru cheltuielile curente de întreţinere sunt blocaţi în contul primăriei pe care este pus sechestru.