Stiri despre justitie

  1690 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Bomba“ Sevil Shhaideh detonează războiul
penali-justiţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Bomba“ Sevil Shhaideh detonează războiul penali-justiţie

  Greu de supraestimat lovitură dată de DNA plasând-o pe mâna dreaptă a lui Dragnea în calitate de suspect. Nu cred că procurorii s-ar fi hazardat într-o astfel de acţiune fără dovezi ultra sigure. Altfel, bomba li s-ar fi întors în cap exact acum, când Inspecţia Judiciară se pregăteşte să lovească în activitatea DNA.

 • Se reaudiază martorii în dosarul de corupţie al familei fostului preşedinte al CJ Prahova. Vlad Cosma, denunţător într-un nou
dosar al DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se reaudiază martorii în dosarul de corupţie al familei fostului preşedinte al CJ Prahova. Vlad Cosma, denunţător într-un nou dosar al DNA

  Se reaudiază martorii în dosarul de corupţie al familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, aflat în faza de apel la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În paralel, fostul deputat Vlad Cosma face denunţuri într-un alt dosar instrumentat la DNA Ploieşti pentru a scăpa cu o pedeapsă redusă la jumătate.

 • Leonard Orban: CE va insista ca legile Justiţiei să primească avizul Comisiei de la Veneţia. Dacă rămân aşa, vom avea
o reacţie negativă din partea lui Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leonard Orban: CE va insista ca legile Justiţiei să primească avizul Comisiei de la Veneţia. Dacă rămân aşa, vom avea o reacţie negativă din partea lui Iohannis

  Comisia Europeană va cere Guvernului Tudose ca legile Justiţiei, prezentate de Tudorel Toader, să primească avizul Comisei de la Veneţia înainte de a fi adoptate de Parlament, a declarat, la Adevărul Live, Leonard Orban. Consilierul prezidenţial avertizează că, în cazul în care pachetul de legi rămâne neschimbat, reacţia preşedintelui Klaus Iohannis va fi una negativă.

 • Justiţia şi Mafia. Marea păcăleală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Justiţia şi Mafia. Marea păcăleală!

  Ei spun că legile sunt proaste, deci trebuie să se schimbe tot. Ei spun că toată anticorupţia e un abuz, deci trebuie să se oprească tot. Ei spun că toate condamnările au fost comandate, deci trebuie desfiinţate toate.

 • Dragnea pregăteşte
populaţia în vederea asaltului final asupra justiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea pregăteşte populaţia în vederea asaltului final asupra justiţiei

  Probabil Dragnea îşi joacă ultima carte. După ce a dat-o în bară cu programul de guvernare, care nu funcţionează „din scoarţă în scoarţă”, baronii îi reproşează acum că n-a fost în stare să aducă la „ascultare” justiţia, în ciuda încercărilor repetate cu OUG 13, proiectul graţierii, schimbările din justiţie propuse de Tudorel Toader.

 • Să furi de foame nu e un delict – şi alte decizii neobişnuite ale Justiţiei din
Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să furi de foame nu e un delict – şi alte decizii neobişnuite ale Justiţiei din Italia

  Justiţia din Italia s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu o serie de cazuri bizare – şi nu mai puţin ieşite din comun au fost verdictele date. De pildă, judecătorii italieni consideră că nu e un delict dacă un om fără adăpost intră prin efracţie într-o casă să doarmă şi nici dacă e nevoit să fure pentru a se hrăni.

 • De ce prosperă cei ticăloşi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce prosperă cei ticăloşi?

  Având în vedere realitatea românească, fiecare dintre noi ne punem această întrebare. Din păcate, nu este o întrebare retorică, deoarece vedem zilnic tot felul de ticăloşi ce o duc bine, în palate somptuoase, cu maşini de lux şi milioane de euro în conturi din paradisuri fiscale, ba chiar, având funcţii importante în instituţii ale statului (despre o parte din bestiarul ticălosului am mai scris în ziarul Adevărul, din 6 şi 13 septembrie 2014).

 • De ce PSD se va izbi de zid?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce PSD se va izbi de zid?

  De ce PSD se va izbi de zid? Răspunsul simplu este „pentru că poate“ şi „pentru că nu crede că i se poate întâmpla ceva“. Răspunsul un pic mai complex ar fi pentru că, la nivel de conducere, fie a pierdut contactul realităţii politico-economice (pulsul celei sociale probabil crede că îl are, văzând periodic sondaje), fie pur şi simplu nu îi pasă de valurile care încep să se ridice încet şi sigur împotriva guvernării şi majorităţii parlamentare.

 • Corupţia merge mai departe!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corupţia merge mai departe!

  Domnul Călin Popescu Tăriceanu are, din câte ne dă de înţeles, impresia că toată populaţia României este aidoma domniei sale ― adică mediocră, cu o inteligenţă dezechilibrată, vizibil atinsă de insuficienţă cerebrală şi cu o largă apetenţă pentru derapaje morale, călcare pe bec şi fluierat în biserică.

 • Tăriceanu critică atitudinea Ambasadei SUA: Mă surprinde şi mă dezamăgeşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu critică atitudinea Ambasadei SUA: Mă surprinde şi mă dezamăgeşte

  Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Mamaia, că este dezamăgit profund de atitudinea Ambasadei americane, care nu vede că în ţara noastră nu sunt respectate normele juridice elementare şi că există excese în justiţie care au dus România pe primul loc în rândul ţărilor din Uniunea Europeană în privinţa proceselor pierdute la CEDO.