Stiri despre proces

  3643 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Galaţi:Raiffeisen nu este parte în scandalul chiriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi:Raiffeisen nu este parte în scandalul chiriei

  Aşa cum scriam într-un recent articol, terenul de sub clădirea în care funcţionează Raiffeisen Bank Galaţi a fost câştigat în instanţă, iar moştenitorii ameninţă că vor bloca accesul în bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, deoarece nu au primit chirie pentru respectivul teren.

 • EXCLUSIV. Ionela Danciu a mai câştigat o bătălie cu Statul Român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV. Ionela Danciu a mai câştigat o bătălie cu Statul Român

  Tribunalul Alba a dat câştig de cauză familiei din Aiud, care cere achitarea retroactivă a drepturilor financiare pentru cele trei fetiţe. Decizia Tribunalului Alba mai poate fi atacată doar la Curtea de Apel, dar recursul va fi doar o formalitate. Familia Danciu trebuie să primească retroactiv 36.000 de lei.

 • Premieră în România: A câştigat procesul cu poliţia, după ce i-a fost ridicată maşina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră în România: A câştigat procesul cu poliţia, după ce i-a fost ridicată maşina

  Precedent interesant la judecătoria Sectorului 6 din Capitală! Un student la Politehnică a câştigat procesul în care a reclamat ridicarea abuzivă a maşinii sale. După ce s-a judecat timp de trei luni cu Poliţia Rutieră, Andrei Vlaicu a reuşit să demontreze că sancţiunea dar şi ridicarea maşinii sale nu au fost legale. El deschide astfel drumul şi pentru alţi bucureşteni.

 • Procesul soţilor Ceauşescu face înconjurul Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul soţilor Ceauşescu face înconjurul Europei

  Spectacolul-reconstituire „Ultimele ore ale lui Ceauşescu“ va fi jucat la Berna, la Zürich şi la Lucerna (Elveţia), după ce a fost prezentat la Bucureşti şi la Berlin. Actorii Victoria Cociaş şi Constantin Cojocaru interpretează rolurile dictatorilor Elena şi Nicolae Ceauşescu într-un spectacol de teatru documentar.

 • VIDEO Elena Ceauşescu: Am iubit poporul, m-am sacrificat pentru el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Elena Ceauşescu: Am iubit poporul, m-am sacrificat pentru el

  Procesul Ceauşeştilor a fost judecat de un Tribunal Militar Excepţional, în cazarma unei unităţi militare din Târgovişte. Judecata sumară s-a desfăşurat la 25 decembrie 1989, în ziua de Crăciun. În timpul procesului, cei doi dictatori au trecut de la agonie, la extaz şi invers, creând o adevărată parodie cu replici memorabile.

 • Procurorul Dan Voinea: „Condamnaţi-i la moarte pe inculpaţi!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procurorul Dan Voinea: „Condamnaţi-i la moarte pe inculpaţi!“

  Instruit de liderii CFSN, procurorul Dan Voinea a cerut insistent pedeapsa capitală. Ca s-o ridiculizeze pe Elena Ceauşescu, judecătorul Gică Popa i-a amintit că-şi falsificase vârsta, „mutându-şi“ data naşterii din 1916 în 1919.

 • Conturile lui Ceauşescu şi lovitura de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conturile lui Ceauşescu şi lovitura de stat

  În procesul de la Târgovişte, procurorul Dan Voinea şi judecătorul Gică Popa s-au încurcat în cifre. Ei i-au acuzat pe Ceauşeşti că au dosit ba 400.000 de dolari, ba 400 de milioane sau un miliard de dolari! Pe măsură ce era bombardat cu acuzaţii, Nicolae Ceauşescu amintea tot mai des de “lovitura de stat” dată de „trădători“ şi de „agenturile străine“.

 • Braşov: Amendă pentru complicele lui Cioacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Amendă pentru complicele lui Cioacă

  Marius Breazu, ofiţerul de poliţie care i-a fost complice lui Cristian Cioacă la accesarea ilegală a mesajelor soţiei sale, Elodia Ghinescu, avocata dispărută în 2007, a fost găsit vinovat de către instanţa Curţii de Apel Braşov.

 • Elena: „O să te audă colegii mei, intelectualii!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena: „O să te audă colegii mei, intelectualii!“

  „Savanta de renume mondial“ s-a enervat când judecătorul Gică Popa a spus că „analfabeta ajunsese academician“. Procesul Ceauşeştilor a fost judecat de un Tribunal Militar Excepţional, în cazarma unei unităţi militare din Târgovişte. Judecata sumară s-a desfăşurat la 25 decembrie 1989, în ziua de Crăciun.

 • Procesul de la Petrila, o nouă amânare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul de la Petrila, o nouă amânare

  Judecătorii din Petroşani au decis ieri o nouă amânare în procesul în care sunt judecaţi trei foşti şefi ai Exploatării Miniere Petrila pentru cele două explozii de metan care au ucis 13 mineri şi salvatori şi au rănit alţi 15.

 • Paszkany a lipsit de la procesul pentru mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paszkany a lipsit de la procesul pentru mall

  Procesul pe care l-a declanşat omul de afaceri Arpad Paszkany împotriva consilierilor judeţeni, pe care i-a acuzat că au atribuit nejustificat contractul de concesiune pentru terenul pe care se află mallul din Gheorgheni, a început, astăzi, cu o amânare. Patronul CFR a lipsit de la proces.

 • Ploieşti: Vor fi judecaţi abia anul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploieşti: Vor fi judecaţi abia anul viitor

  Cei trei foşti ofiţeri ai Serviciului Român de Informaţii (SRI) Prahova acuzaţi de divulgare de secrete se vor przenta la prima înfăţişare pe 19 inauria 2010, după cum a stabilit Curtea de Apel Alba Iulia

 • Baronul Vrancei nu va fi judecat la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baronul Vrancei nu va fi judecat la Cluj

  Judecătorul Lucian Buta, de la Judecătoria Cluj şi-a declinat în această dimineaţă competenţa de a judeca dosarul de corupţie, în care Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, împreună cu alţi funcţionari publici, este acuzat că a deturnat 2 miliarde de dolari.

 • Penescu, dat în judecată de Dorinel Munteanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Penescu, dat în judecată de Dorinel Munteanu

  Dorinel Munteanu i-a dat în judecată pe Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu, cerându-le daune morale de 510.000 de lei după ce aceştia l-ar fi acuzat că nu şi-a făcut meseria de antrenor.

 • Formarea echipei pentru judecarea Ceauşeştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Formarea echipei pentru judecarea Ceauşeştilor

  După hotărârea de a-i judeca şi apoi executa pe dictatori, liderii politici ai momentului l-au delegat generalul Victor Stănculescu să organizeze procesul şi lichidarea celor doi.

 • Statele Unite: Apelul cineastului Roman Polanski va fi examinat de justiţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite: Apelul cineastului Roman Polanski va fi examinat de justiţie

  Avocaţii lui Roman Polanski vor cere, în timpul unei audieri care va avea loc joi, la Los Angeles, încetarea urmăririi penale a clientului lor, aflat în regim de arest la domiciliu în Elveţia, unde aşteaptă o eventuală extrădare în SUA, ţara în care a fost acuzat de pedofilie, în urmă cu 30 de ani.

 • Craiova: Ucigaşul Alexandrei: „Nu am vrut să o omor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Ucigaşul Alexandrei: „Nu am vrut să o omor“

  Ionuţ Cristian, fiul poliţistului Dinu, le-a povestit magistraţilor de la Tribunalul Dolj ce s-a întâmplat pe 25 iunie 2009.Tânărul a declarat că până în momentul accidentului nu pusese niciodată mâna pe o armă a tatălui său şi că moartea Alexandrei a fost un incident nefericit.

Modifică Setările