Stiri despre politie

  17877 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Apartamentul proprietarului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apartamentul proprietarului "Jack Daniel's" a fost jefuit

  În noaptea de Crăciun, apartamentul de lux din Milano, care aparţine proprietarului mărcii de whisky "Jack Daniel's" a fost jefuit. Din apartament au fost furate nişte ceasuri foarte valoroase, de colecţie.

 • Actorul american Charlie Sheen, arestat de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul american Charlie Sheen, arestat de Crăciun

  Actorul american Charlie Sheen a fost reţinut în ziua de Crăciun de către poliţie pentru acte de violenţă domestică. El şi-ar fi atacat nevasta şi ar fi ameninţat-o grav.

 • A provocat un accident cu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A provocat un accident cu "super motobicicleta", dar de fapt el dormea în pat

  Mort de beat, un motociclist a intrat într-o maşină. Cu toate că s-a ales cu răni, poliţiştii au fost nevoiţi să îi explice victimei, timp de jumătate de oră ce s-a întâmplat. În plus, omul cu greu s-a hotărât dacă deţine o motocicletă sau o bicicletă. Motobiclistul părea să fie de pe altă planetă...

 • Relu Ionescu, noul şef al Poliţiei Municipiului Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relu Ionescu, noul şef al Poliţiei Municipiului Buzău

  Comisarul şef de poliţie Relu Ionescu a fost numit, miercuri, 23 decembrie, la comanda Poliţiei Municipiului Buzău, prin dispoziţie a şefului IPJ Buzău. Acesta va rămâne în funcţie până la începutul lunii ianuarie, 2010, când este programat concursul pentru ocuparea celei mai înalte funcţii din Poliţia Municipiului Buzău.

 • Constanţa: Patru hoţi din Mihail Kogălniceanu au ajuns pe mâna Poliţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Patru hoţi din Mihail Kogălniceanu au ajuns pe mâna Poliţiei

  Ieri dimineaţă, în urma obţinerii mandatelor de efectuare a percheziţiei domiciliare, poliţiştii din Mihail Kogălniceanu, ajutaţi de lucrători din cadrul Poliţiilor Rurale Năvodari şi Medgidia au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele lui Ionuţ Ion, de 21 ani, Nicolae Laurenţiu Iosif, de 23 ani, Ionuţ Alin Lungu, de 24 ani şi Avram Tudor, de 19 ani, toţi din comuna Cuza Vodă, judeţul Constanţa.

 • Traficanţi de ţigări prinşi lângă Turda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traficanţi de ţigări prinşi lângă Turda

  Poliţiştii din Turda au reuşit să captureze două persoane care comercializau, în comuna Luna, ţigări de contrabandă, cu timbre aplicate în Republica Moldova.

 • Mafia cuprului a fost trimisă după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mafia cuprului a fost trimisă după gratii

  Peste 20 de hunedoreni sunt cercetaţi pentru furtul unor materiale în valoare de aproximativ 300.000 de lei. “Fierarii” reţinuţi ieri în urma unor descinderi ale poliţiştilor au fost sprijiniţi de agenţi de pază ai combinatului Hunedoara.

 • Un şofer ghinionist trebuie să plătească un tramvai avariat într-un accident
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un şofer ghinionist trebuie să plătească un tramvai avariat într-un accident

  Încă un conducător auto plăteşte nepăsarea municipalităţii care permite parcarea autoturismelor pe trotuare, obstrucţionând astfel vederea participanţilor la trafic. Intersecţia străzii Moise Groza cu Bulevardul Revoluţiei din Decembrie 1989 a devenit locul unde se întâmplă aproape săptămânal câte un accident de circulaţie.

 • Târgu-Mureş: Ofertă specială la brazi confiscaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Ofertă specială la brazi confiscaţi

  Poliţiştii mureşeni împreună cu reprezentanţii Direcţiei Silvice Mureş şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Braşov au confiscat doar în ultimele două zile 693 de brazi transportaţi sau vânduţi ilegal.

 • Martie, luna cu radare fixe şi explozii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Martie, luna cu radare fixe şi explozii

  „Adevărul de Seară“ prezintă, într-un serial de 12 articole, cele mai importante evenimente ale anului în judeţul Neamţ. În urmă cu nouă luni, un tânăr din Bârgăoani a murit după ce obuzul pe care voia să-l sudeze i-a explodat în faţă.

 • Poliţiştii au tras pe dreapta doi şoferi plini de ţigări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii au tras pe dreapta doi şoferi plini de ţigări

  Poliţiştii băcăuani au găsit ieri în trafic o maşină burduşită cu  ţigări de contrabandă. Oamenii legii au oprit autoturismul condus de un un sucevean de 26 de ani, pe DN 2, în zona localităţii Răcăciuni.

 • Poliţişti din Alba, instruiţi cum să conducă pe zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţişti din Alba, instruiţi cum să conducă pe zăpadă

  Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba sunt instruiţi în această perioadă de pilotul de curse Mihai Beldie pentru a face faţă situaţiilor provocate de căderile de zăpadă pe drumurile publice.

 • Pofta de băutură i-a băgat la închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pofta de băutură i-a băgat la închisoare

  Doi tineri de 22, respectiv 20 de ani, din Chiojdu s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat şi violare de domiciliu după ce au spart un magazin.

 • Captură de ţigări şi reţea de traficanţi dizolvată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Captură de ţigări şi reţea de traficanţi dizolvată

  Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buzău, au urmărit 15 persoane care, de la începutul acestui an, au introdus fraudulos în România ţigări din Moldova şi Ucraina, pe care, ulterior, le vindeau în Buzău, Prahova şi Suceava.