O femeie a fost găsită moartă într-un apartament din Capitală. Vecinii au dat alarma

0
Publicat:

O femeie a fost găsită moartă, în stare de putrefacție, într-un apartament din Sectorul 6 din Capitală. Deranjați de miros, vecinii au alertat poliția.

Descoperire macabră într-un apartament din Capitală
Descoperire macabră într-un apartament din Capitală

„La data de 8 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 25 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 19.30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, s-ar afla o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj de descarcerare, care a pătruns în locuință.În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență.”, informează Poliția Română.

Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a fi supus unei necropsii. 

Ar fi vorba de sora unui fost iepuraș playboy, Aminata Diakite. Vecinii au remarcat absența tinerei de culoare, în ultima perioadă. Tot ei au fost cei care au sunat la 112 după ce au simțit un miros puternic ce provenea din apartamentul femeii. Potrivit Știri pe Surse, tânăra a fost găsită în baie, în stare avansată de putrefacție.

Investigația a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de către Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei pentru a stabili cu exactitate situația de fapt. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite