Atac prin înjunghiere în centrul Dublinului. Cinci persoane, dintre care trei copii, au ajuns la spital

0
Publicat:

Polițiștii irlandezi au anuțat că cinci persoane, din care trei sunt copii, au ajuns la spital după ce au fost înjunghiate în centrul capitalei, Dublin, potrivit Reuters. Atacul ar fi avut loc în apropierea unei școli.

Atac prin înjunghiere în centrul Dublinului - Foto Arhiva
Atac prin înjunghiere în centrul Dublinului - Foto Arhiva

Acest incident grav de ordine publică a avut loc joi, în centrul capitalei Irlandei, potrivit Agerpres. 

Poliția a transmis că  are o pistă clară de anchetă şi nu caută nicio altă persoană în acest moment. 

Cinci persoane, printre care și trei minori au fost implicați în incident. O fată suferit răni grave şi alţi doi copii sunt trataţi pentru răni mai puţin serioase, a menționat poliţia. 

Totodată, o femeie este rănită gravă și tratată la spital. Și un bărbat este îngrijit pentru răni mai puţin serioase, conform sursei citate. 

Instituțiile de presă locale au relatat că toţi cinci au fost înjunghiaţi în Parnell Square din Dublin, care se află în vecinătatea arterei principale O'Connell Street. De altfel, anchetatorii spun că locul incidentului rămâne închis circulaţiei.  

Conform cotidianului Irish Times, suspectul principal a fost reţinut şi are răni despre care se crede că sunt autoprovocate. Primele indicii sugerează că bărbatul a încercat să atace un număr de tineri şi că unii trecători au intervenit. Încă nu este cunoscut motivul pentru care atacatorul ar fi înjunghiat cele cinci persoane.

Potrivit cotidianului Irish Times, incidentul s-a petrecut în apropierea unei școli din capitala Irlandei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite