Actorul Russell Brand, acuzat de agresiuni sexuale, interogat de poliţia londoneză. Patru femei l-au reclamat

0
Publicat:

Actorul britanic Russell Brand, acuzat de viol şi agresiune sexuală de mai multe femei, a fost interogat de poliţia londoneză, a relatat duminică seara cotidianul Times, citat de AFP.

Actorul Russell Brand, anchetat pentru agresiuni sexuale FOTO Getty Images
Actorul Russell Brand, anchetat pentru agresiuni sexuale FOTO Getty Images

Poliţia din capitala britanică a precizat doar că un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost interogat joi la o secţie de poliţie din sudul Londrei în legătură cu "trei infracţiuni sexuale care nu sunt recente"."Ancheta continuă", a precizat Scotland Yard.

După apariţia acuzaţiilor, negate oficial de actor, poliţia din capitala britanică a încurajat potenţialele victime să dea declaraţi, anunță Agerpres. Poliţia a deschis o anchetă care îl vizează pe actorul de comedie în vârstă de 48 de ani, devenit un influencer anti-establishment pe reţelele sociale, unde este urmărit de milioane de utilizatori.

Comportament inadecvat într-un studio al BBC

La jumătatea lunii septembrie, Sunday Times şi postul de televiziune Channel 4 au dezvăluit acuzaţiile formulate împotriva lui Brand de patru femei. Una dintre acuzaţii se referă la viol, iar celelalte la agresiuni sexuale şi abuz emoţional. Poliţia londoneză a declarat la acea vreme că a primit "un număr de acuzaţii" de agresiune sexuală, referitoare la evenimente care "nu sunt recente".

De asemenea, Russell Brand face obiectul unei anchete interne a BBC privind comportamentul său în perioada în care a lucrat pentru radioul public britanic, între 2006 şi 2008. BBC a declarat recent că a primit alte două plângeri, numărul total al plângerilor împotriva lui Russell Brand ridicându-se astfel la cinci. Printre acestea se numără "acuzaţii de comportament inadecvat la locul de muncă, inclusiv urinarea în sticle, într-un studio al BBC", arată sursa citată mai sus.

Russell Brand face, de asemenea, obiectul unei plângeri depuse luna trecută la New York pentru presupuse agresiuni sexuale comise în 2010 pe platoul de filmare al unei producţii turnate în megalopolisul american.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite