Maramureșean prins de pistolul-radar cu 230 de km/h. Drumul pe care a fost înregistrată viteza VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer care circula, sâmbătă, 27 ianuarie 2023, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac a fost prins de radar cu 230 km/h. Din imaginile făcute publice de Poliție pare că mașina surprinsă de radar cu viteza amețitoare este un Maserati.

„Polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au depistat la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Maramureș. Pistolul TrueCam a înregistrat o viteză de deplasare de 230 km/h, fiind depășită viteza legală de deplasare cu 130 km/h pe un tronson unde limita de viteză este de 100 km/h”, a transmis IPJ Arad.

Șoferul a fost prins pe A1, în județul Arad FOTO IPJ Arad
Șoferul a fost prins pe A1, în județul Arad FOTO IPJ Arad

Potrivit Poliției Arad, șoferul  „a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”.

„Atragem atenția conducătorilor auto că viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii acționează permanent, cu pistolul TrueCam și radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare”, a transmis IPJ Arad.

Cine a mai condus cu 230 km/h pe A1

În 26 iulie 2022, Poliția Română anunța pe pagina de Facebook a instituției că un austriac care circula cu un Ferrari pe autostrada A1, sensul de mers Lugoj - Deva, a fost prins în apropierea localităţii Margina din judeţul Timiş, conducând un un Ferrari cu viteza de 230 km/h. Șoferul a rămas fără permis pentru 120 de zile și amendat cu 1.305 lei.

Ulterior, Valer Kovacs, polițistul care l-a lăsat pe austriacul cu Ferrari fără permis a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare alături de șoferul prins cu 230 km/h.

„Ieri am întâlnit prin luneta radarului un pilot de curse din Austria cu un Ferrari ce dezvolta 700cp și se deplasa cu 230km/h. Un om obișnuit cu viteze astronomice. Din păcate legea este lege pentru toată lumea, indiferent de meserie sau situație. I-am explicat pericolele la care se expune, a înțeles mesajul meu și l-am rugat pe viitor să nu mai confunde autostrada cu circuitul de curse. La final ne-am oferit o strângere de mână în semn de respect reciproc. Așa cum v-am promis, voi face câte o poză cu fiecare dintre voi, care doriți acest lucru indiferent de situație. Protejați viața”a scris polițistul pe Facebook.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite