Doi hoți, care au furat peste 4000 de euro de la un străin, au fost prinși de polițiști VIDEO

0
Publicat:

Doi bărbați care au furat 4.450 de euro din rucsacul unui cetățean străin, care mergea pe o stradă din București, miercurea trecută, au fost ridicați astăzi de polițiștii bucureșteni.

Săptămâna trecută, un cetățean străin a cerut ajutorul polițiștilor Secției 8, din București, după ce i-au fost furați peste 4.450 de euro din ghiozdan, în timp ce se afla în Sectorul 2.  

Polițiștii au reușit să îi prindă pe cei doi hoți. 

În această dimineață, 13 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, prejudiciul fiind de aproximativ 4.450 de euro.”, informează un comunicat al Poliției. 

Cercetările, efectuate și cu sprijinul politistilor Sectiei 7, au condus la doi bărbați de 25, respectiv 48 de ani. 

Astăzi, 13 decembrie, au fost efectuate percheziții domiciliare pentru probarea activității infracționale a bănuiților, care au fost conduși la audieri. 

Suspecții au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere legala. 

Între timp, Secția 8 Poliție va continua cercetările sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, potrivit comunicatului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite