Depozit al Poliției cu obiecte folosite la comiterea de infracțiuni, incendiat. Clădirea se afla aproape de Maternitatea Giulești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cameră cu corpuri delicte confiscate de Poliție a ars, luni seară, pe o stradă din Sectorul 6 , din București. Nu au fost victime, dar mai mult de jumătate din bunurile depozitate în cameră au fost afectate de incendiu.

18 masini de pompieri au participat la lichidarea incendiului FOTO ISU/Facebook
18 masini de pompieri au participat la lichidarea incendiului FOTO ISU/Facebook

Pompierii au anunțat că au intervenit pentru „stingerea unui incendiu care se manifesta în subsolul unei clădiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinația de depozitare, în str. Boișoara.” 

La fața locului s-a intervenit cu 10 autospeciale de stingere și 8 autospeciale care realizează alimentarea cu apă din afara obiectivului, conform surselor citate. 

În subsolul de aproximativ 3000 mp erau depozitate materiale combustibile: mase plastice, hârtie, textile. 

Deplasând-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au costatat faptul că incendiul provine de la subsolul unei clădiri, unde se afla amenajata camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, (sectoarele 1-6), unde sunt depozitate bunuri ce se aflau în custodia Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că incendiul există doar la subsolul clădirii, în aproximativ 50% din suprafața acestuia, fiind afectate anumite camere, fără a se cunoaște, la acest moment, cauza probabilă a focarului”, anunță și Poliția Capitalei.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Clădirea se afla la o distanță de aproximativ 200 de metri de Maternitatea Giulești. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite