O femeie a găsit pe stradă 4.100 lei şi i-a predat la poliţiei. Cine a venit după bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 62 ani, din Dulceşti, Neamț, a găsit pe jos suma de 4.100 lei şi, fără să ezite, a mers la sediul poliţiei pentru a o preda, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Banii găsiti au fost predați poliției. FOTO Arhivă
Banii găsiti au fost predați poliției. FOTO Arhivă

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificată persoana care a pierdut suma de bani, un bărbat în vârstă de 71 ani, din aceeaşi localitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Bărbatul care pierduse banii este pensionar.

Femeia care i-a găsit și i-a dus la secție a fost felicitată de polițiști pentru gestul de care a dat dovadă.

Aceasta îşi câştigă existenţa din activităţi agricole.

Amintim că, luna trecută, o femeie în vârstă de 34 ani a găsit un plic cu 16.800 euro în parcarea unei clinici medicale din Piatra-Neamţ. Nu s-a gândit nicio clipă să-i păstreze şi i-a dus la Poliție în speranța că oamenii legii îl vor găsi pe păgubaș.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice cel care a pierdut banii, un bărbat în vârstă de 84 ani, din Piatra-Neamţ, care a spus că suma era destinată plăţii salariilor angajaţilor.

Un caz similar a avut loc și în urmă cu un an, când, în prima sa zi de muncă, un angajat al societății care se ocupă de salubrizarea orașul Beclean din Bistrița-Năsăud a găsit o sacoşă cu bani şi documente. Omul s-a dus direct la Poliție cu tot ce a găsit.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite