Infractor periculos, urmărit de poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită. Un elicoper participă la căutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forțe impresionante au fost mobilizate în Călărași pentru prinderea unui bărbat care și-a atacat fosta iubită și pe familia acesteia. Suspectul a intrat peste ei în casă, a înjunghiat-o pe concubină și pe mama acesteia și l-a stropit cu benzină pe actualul iubit al femeii.

Bărbatul căutat se numește Radu Costel Dumitru FOTO IPJ Călărași
Bărbatul căutat se numește Radu Costel Dumitru FOTO IPJ Călărași

Conform IPJ Călărași, pe 5 octombrie, oamenii legii au fost sesizați de un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

Incidentul a avut loc în comuna Roseți. Anchetatorii au stabilit că, în jurul orei 01.20, un bărbat, de 35 de ani, ar fi pătruns în locuința fostei concubine. Suspectul a spart geamul unei ferestre și a fi pătruns în interiorul imobilului. Cu un cuțit și-a lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii. Totul s-ar fi petrecut din cauza faptului că femeia s-a despărțit de el, în urmă cu 2 luni.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, din județul Călărași.

Persoanele rănite au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical.

Bărbatul este de negăsit

Bărbatul, de 35 de ani, se sustrage căutarilor, iar în prezent se efectuează activități pentru depistarea sa. Căutarile sunt efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți. Rugăm cetățenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență 112, este apelul IPJ Călărași.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite