Laurenţiu Reghecampf a reclamat că i-au dispărut un bolid de lux și o ambarcațiune în valoare de 400.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a făcut plângere la poliție după ce i-au dispărut un bolid de lux și o ambarcațiune din Snagov, potrivit surselor Știrilor ProTV.

Laurenţiu Reghecampf FOTO Sportpictures
Laurenţiu Reghecampf FOTO Sportpictures

Laurenţiu Reghecampf a reclamat că un autoturism și o ambarcațiune au fost sustrase de la o societate unde atât el, cât și Anamaria Prodan sunt asociați.

Prejudiciul estimat se ridică la suma de 400.000 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate în comiterea faptei sesizate, în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală pentru infracțiunea de violență în familie, în urma scandalului din septembrie 2022 cu fosta soție, Anamaria Prodan.

Reghecampf se apără în fața acestor acuzații. Tehnicianul consideră că el este victima în tot acest scandal. „Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea! Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru FANATIK.

Anamaria Prodan a fost mai rezervată în declarații.

 „Nu vreau să comentez. Avocații mei se ocupă de tot. Nu mai dau valoare nimănui de acum căci eu atunci când vorbesc despre cineva îi dau mare valoare. Vorbiți va rog cu avocații mei. Mulțumesc”.

Apărătorul Prodancei, a declarat, într-o emisiune televizată că Laurențiu Regecampf este urmărit penal pentru infracțiunea de violență în familie.

„Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. - joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor.

Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…) Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a spus avocatul Oleg Burlacu la Prima TV, conform retetesivedete.ro.

În pus, lui Reghecampf i se cer și daune morale în valoare de un milion de euro.

EvenimentePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite