Mărturia ginerelui otrăvit de soacră cu mercur: „Sunt îngrozit! Am trăit cu dracul în casă 30 de ani“

0
Publicat:

Bărbatul din Bragadiru pe care soacra l-a otrăvit cu mercur trăiește clipe de groază. El a povestit reporterilor de la Antena 3 CNN care sunt temerile sale.

Poliție Bragadiru Captură video
Poliție Bragadiru Captură video

Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Bragadiru, a sunat la 112 și a reclamat că soacra sa a otrăvit mâncarea din care urma să mănânce întreaga familie.

"O bătrânica pur și simplu care m-a alimentat cu cafea şi îmi punea mercur în ea. E un ceva de neimaginat. Sunt îngrozit. Eu n-am văzut în viața la o monstruozitate mai mare ca asta. Am trăit cu dracul în casă 30 de ani. Nu-mi revin. Nu credeam că aşa ceva poate să existe pe planeta asta. Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani. Mi-e teamă pur și simplu să nu să transforme treaba asta în altceva", a spus bărbatul la Antena 3 CNN.

Atât el, cât și fiul său de 18 ani au ajuns de urgență la spital după ce au ingerat substanța pe care bătrâna a pus-o în mâncare.

Bărbatul spune că a găsit urme de mercur și în mâncarea animalului pe care îl au în curte.

În acest moment, medicii verifică dacă femeia are probleme psihice, iar legiștii vor trebui să stabilească dacă în momentul în care a pus acea substanță în preparatele de pe masa familiei avea discernământ. Dacă se va dovedi acest lucru, atunci bătrâna ar putea fi acuzată de tentativă de omor.

Substanța care a fost ridicată de polițiști a fost trimisă la laborator pentru analiză.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite