Pățania unei tinere după o întâlnire la restaurant. Motivul aberant pentru care o caută Poliția

0
Publicat:

O femeie din Moscova este căutată de polițiști după o întâlnire la restaurant. Bărbatul cu care a ieșit la cafenea a reclamat-o că nu a achitat jumătate din nota de plată, așa cum lui i s-ar fi părut firesc. Reclamantul a mai spus că tânăra a refuzat să achite parte ei de consumație.

Când a văzut nota de plată, tânărul și-a pus partenera să achite jumătate FOTO Shutterstock
Când a văzut nota de plată, tânărul și-a pus partenera să achite jumătate FOTO Shutterstock

Conform publicației vm.ru, tânărul de 28 de ani a apelat la poliție din cauza unei fete care a fugit dintr-un restaurant și nu a plătit nota după o întâlnire. Cuplul s-a cunoscut online. Câteva zile mai târziu au convenit să se întâlnească într-o cafenea de pe Mira Avenue. La sfârșitul serii, îndrăgostiților li s-a adus nota de plată: 16.000 de ruble. Femeia a refuzat să plătească jumătate, spunând că bărbatul a comandat majoritatea felurilor de mâncare. După ce s-au certat, tânăra a părăsit restaurantul, iar însoțitorul ei a plătit consumația și a mers la Poliție, unde a reclamat tot incidentul.

Italienii se scandalizează din cauza notelor de plată tot mai mari. Ce a pățit un bărbat la o pizzerie

Localurile au început să taxeze suplimentar chiar și pentru cuburile de gheață din băuturi, însă recent un italian a primit o notă de plată exorbitantă după ce un ospătar i-a tăiat tortul.

O tăiere de tort adus de acasă, care a costat 15 euro într-un local italian, aprinde din nou polemica încasărilor nebunești. S-a întâmplat în Pino Torinese, într-o pizzerie. Fabio Bregolato, care locuiește în Rosta, împreună cu mulți de prieteni și rude, face o rezervare la un restaurant. Cu toate acestea, lucrurile nu merg chiar așa cum a fost planificat. ”Trebuia să sărbătorim o zi de naștere”, scrie el într-o postare pe Facebook, potrivit ilmessaggero.it.

Ce s-a întâmplat în pizzerie

Bregolato povestește: "Eram zece persoane, pizza excelentă și un serviciu bun, dar.... 15 euro pentru a tăia o prăjitură adusă de noi a fost într-adevăr o cădere în stil". La postare este atașată o fotografie a chitanței: "Puteau să treacă peste, nu mi s-a întâmplat niciodată în 40 de ani (și am mâncat o mulțime de pizza) ca un restaurant să ceară în plus pentru a tăia un tort".

Bregolato susține că a avertizat în legătură cu tortul: ”Pizzeria nu a putut să facă un tort, dar a spus că putem aduce un tort din afară”.

Controversa a izbucnit pe rețelele de socializare, unii fiind de acord cu Bregolato, în timp ce alții atrag atenția că este un serviciu așteptat.  ”Mi s-a întâmplat la Carmagnola”, scrie o doamnă, ”am plătit 2 euro pentru fiecare felie de tort”.

Și asta susțin și proprietarii: "Îl marcăm în mod regulat pe chitanță și plătim impozit pe el. Este un serviciu și, ca atare, are un cost".

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite