Ioana Ginghină, nuntă cu peripeții. De ce a venit Poliția de 3 ori la petrecere: „Bănuim cine i-a chemat” VIDEO

0
Publicat:

Actrița Ioana Ginghină, care s-a căsătorit civil, în weekend, cu iubitul său, Cristi Pitulice, a povestit prin ce peripeții a trecut la petrecere. Distracția a avut loc în curtea casei artistei, într-un cadru intim, alături de rude și câțiva prieteni.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruța, aceasta a povestit cât de frumos a fost evenimentul, însă a amintit și câteva neplăceri pe care i le-au cauzat niște vecini.

În timpul petrecerii, s-a trezit cu Poliția la poartă, în urma unor reclamații. Deși actrița a mărturisit că nu era gălăgie, câțiva vecini au fost deranjați de petrecerea în aer liber.

 "Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4, la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau”, a declarat Ioana Ginghină

Aceastea nu au fost însă singurele incidente. După nuntă, soțul actriței a ajuns la spital, după ce s-a rănit la mână într-o sticlă de șampanie.

"Ieri când muta Cristi niște sticle, s-a tăiat la mână, a fost rău, am mers la Urgență. Pentru că stătuse gheață pe lângă, nu s-a văzut și când a ridicat, a căzut și a explodat. I s-a tăiat un tendon de la deget", a povestit Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice FOTO Instagram
Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice FOTO Instagram

Ioana Ginghină, o mireasă altfel

Actrița Ioana Ginghină s-a căsătorit cu iubitul ei, Cristi Pitulice, pe 23 septembrie 2023, într-o atmosferă intimă, alături de rude și prietenii apropiați. Vedeta a purtat rochie albă, iar pe cap a avut un accesoriu deosebit, care a impresionat toți invitații.

După ce a optat pentru acest accesoriu inedit pentru ținuta de la nuntă, este posibil ca acest articol vestimentar să devină mai popular la nunțile din țara noastră, relatează click.ro.

Momentul în care și-a unit destinele cu Cristi Pitulice a fost împărtășit de Ioana Ginghină cu prietenii de pe pagina sa de Instagram. Aici, vedeta, în vârstă de 46 de ani, a postat fotografii de la fericitul eveniment.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite