Un șofer de 19 ani zbura pe A3 cu 238 de km/h. Ca să scape de polițiști, a gonit pe banda de urgență

0
0
Publicat:

Polițiștii nu au reușit să-l prindă pe vitezomanul care circula la 11 decembrie pe Autostrada A 3 cu o viteză amețitoare.

Oamenii legii au înregistrat viteza cu care circula tânărul FOTO IPJ
Oamenii legii au înregistrat viteza cu care circula tânărul FOTO IPJ

Un tânăr de 19 ani din Satu Mare a fost surprins de radar circulând pe A3 cu 238 km/h. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și a continuat goana pe banda de urgență.

Tânărul vitezoman a fost identificat ulterior și amendat cu 4.785 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut 240 de zile, relatează Cluj24.ro.

„La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 12:30, un conducător auto de 19 ani, din județul Satu-Mare, care se deplasa pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu a fost depistat de polițiști și înregistrat cu aparatul radar, circulând cu viteza de 238 km/h.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a respectat indicațiile, continuându-și deplasarea. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, fără a se reuși oprirea acestuia. Pe timpul urmăririi, conducătorul autoturismului a circulat pe banda de urgență pentru a devansa alte autovehicule aflate pe sensul său de mers.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Satu Mare, conducătorul autoturismului a fost identificat, iar ulterior invitat la sediul biroului, unde s-a prezentat în cursul după-amiezii”, conform unui comunicat al IPJ Cluj.

Tânărul a primit o amendă în valoare 4.785 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pe o perioadă de 240 de zile.

Testarea acestuia cu aparatele drugtest și etilotest au indicat rezultate negative.

Recent, polițiștii Brigăzii Autostrăzi i-au reținut permisul de conducere, pentru 120 de zile, unui bărbat care circula 210 km/h pe Autostrada A3.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite