Elevii de la școala de Poliție din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncare. Reacția instituției

0
Publicat:

Elevii de la Școala de Poliție „Septimiu Mureșan“ din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea pe care au primit-o joi, 14 decembrie. 

Viermi în mâncarea elevilor Sursă Știri de Cluj
Viermi în mâncarea elevilor Sursă Știri de Cluj

O sursă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca a dezvăluit jurnaliștilor de la Știri de Cluj că „s-au găsit viermi în ciorbă și în paste. Astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”.

Sursa a mai spus că mâncarea nu are un gust ciudat. „Mâncarea se face la grămadă și nu se simte gustul diferit. Nu e ca la Academia de Poliție unde s-au găsit viermi și mâncarea avea un gust acru. La noi nu se simte nimic la gust”, a mai precizat sursa citată.

Elevii se plâng de faptul că la micul dejun primesc crenvurști în care sunt zgârciuri și oase tari, semn că se cumpără tot ceea ce e mai ieftin.

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a respins acuzațiile lansate de elevi, spunând că se respectă condițiile de igienă și că toată lumea care vine din afară și mănâncă la cantina școlii a apreciat calitatea mâncării.

Și Poliția Română a venit cu o reacție: „În urma vehiculării în spațiul public a unor nereguli privind alimentația la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe de specialiști, pentru verificarea aspectelor semnalate. 

La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecință”, se arată în comunicatul de la IGPR.

Recent, studenții Academiei de Poliție s-au plâns că au continuat să primească mâncare proastă chiar și după ce 57 dintre ei au acuzat probleme digestive și au ajuns la spital. În fotografiile transmise de studenți, chiar la o zi după evenimente, către mai mulți lideri de sindicat, se observă viermi în cartofii din ciorbă. Tot studenții au transmis un scurt video în care se observă cum un șobolan se plimbă nestingherit pe lângă pubela din curte.

Aceleași fotografii ar fi fost prezentate și unui reprezentant al Academiei, responsabil de partea de cantină, care i-a băgat pe studenți în ședință. Acesta mai întâi a pus la îndoială faptul că fotografiile ar fi reale, sugerând că se pot edita, în cele din urmă încercând să-i convingă pe studenți că alimentele vin în pungi, anumite produse sunt prefierte, și că nu poate fi controlată fiecare bucățică de cartof. 

Problemele digestive ar putea, în schimb, să apară și ca urmare a faptului că studenții nu mănâncă doar de la cantina instituției, ci își comandă mâncare și din afară, li s-ar fi spus studenților în respectiva ședință.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite