Marfă de aproape două milioane de euro, confiscată de polițiștii de frontieră dintr-un camion. Unde urmau să ajungă articolele de lux VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii de Frontieră din cadrul P.T.F. Bechet au confiscat toată marfa dintr-un camion care urma să ajungă în Franța.

Într-un camion care venea din Turcia, polițiștii de frontieră din Dolj au descoperit marți 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux. Marfa, în valoare de 1,9 milioane de euro, urma să ajungă în Franța.

Întrucât existau suspiciuni că ar fi contrafăcută, polițiștii de frontieră au confiscat întreaga cantitate.

Camionul încărcat cu marfă de lux FOTO Poliția de Frontieră
Camionul încărcat cu marfă de lux FOTO Poliția de Frontieră

Un camion înmatriculat în Turcia, la volanul căruia se afla un bărbat turc de 38 de ani, a vrut să intre în România.

 "Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit, ocazie cu care au descoperit, în compartimentul de marfă, 100 de cutii de carton ce conțineau articole de marochinărie, de diferite mărimi, inscripționate cu denumirea unei mărci, susceptibile de a fi contrafăcute", transmit reprezentanții Poliției de Frontieră. În total, 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux, în valoare de aproximativ 1.900.000 euro.

Marfa urma să ajungă în Franța, spun polițiștii de frontieră.

"În prezent, în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet", se arată în comunicatul de presă al Poliției de Frontieră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite