Cum au furat două adolescente bunuri în valoare de jumătate de milion de euro dintr-un apartament din Italia

0
Publicat:

Două surori de origine slavă, în vârstă de 12 și 16 ani, au furat dintr-un apartament din Italia ceasuri, bijuterii și genți de lux în valoare de aproximativ jumătate de milion de euro.

Poliție Italia Arhivă Adevărul
Poliție Italia Arhivă Adevărul

Fata cea mică a scăpat de urmările penale în timp ce sora mai mare a fost arestată sub suspiciunea de efracție, potrivit il Giornale.

Valoarea obiectelor care ar fi fost luate se ridică la aproximativ 1.500 de euro cash, cincisprezece genți de mărci de lux, inclusiv Chanel, Louis Vuitton și Prada, în valoare de 60.000 de euro, o cutie cu aur și bijuterii din platină cu diamante și pietre prețioase care valorează între 200.000 – 250.000 de euro, și patru ceasuri Rolex, Patek Philippe și Frank Muller în valoare totală de circa 150.000 de euro.

În posesia minorei au fost găsite două șurubelnițe și a unei bucăți de plastic de la o sticlă de șampon, posibil folosită pentru a falsifica încuietoarea casei. În timpul percheziției casei, ofițerii au mai găsit într-o pungă de pânză două perechi de mănuși și o șurubelniță ascunsă într-o șosetă.

Proprietarul găsise ușa deschisă și fără zăvor și câteva obiecte nelalocul lor: a fugit în stradă și le-a observat pe cele două tinere care cărau niște genți aparținând soției sale. În acel moment, bărbatul a început să le urmărească pe cele două: un trecător care a alertat poliția l-a ajutat. Oamenii legii a reușit să le oprească pe cele două surori să fugă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite