O turistă a dispărut în mod misterios la Sinaia. Femeia a fost găsită la altă pensiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O turistă care era cazată în staţiunea Sinaia a fost dată dispărută, în noaptea de joi spre vineri, în condiţiile în care femeia nu a revenit la autoturismul aflat la această unitate şi nici nu a putut fi contactată, transmite Agerpres. Ea a fost găsită la altă pensiune.

Tânăra dispărută
Tânăra dispărută

 UPDATE ORA 11.30 Femeia din Bucureşti care a fost dată dispărută de către administratorul unei unităţi de cazare din Sinaia a fost găsită vineri, de poliţişti, la o altă pensiune din aceeaşi staţiune.

"Femeia a fost depistată în staţiunea Sinaia. Din primele verificări, a rezultat faptul că aceasta nu a fost victima niciunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare", a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.  

Știrea inițială 

„La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 00,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sinaia au fost sesizaţi, în mod direct, de către un bărbat din staţiune, administrator al unei unităţi de cazare din oraş, cu privire la faptul că o femeie, clientă a unităţii, numita Barbălată Alina, de 47 de ani, din municipiul Bucureşti a fost cazată la unitatea în cauză în perioada 15-18 aprilie până la ora 09,00, iar până la ora 22,00 nu a revenit la autovehiculul acesteia, neputând fi contactată. La scurt timp, tatăl femeii a sunat la 112 sesizând că fiica sa nu răspunde la telefon", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,50 metri, greutate 60 de kilograme, păr şaten, tuns scurt cu breton, fără semne particulare.

La momentul plecării, femeia purta un pulover de culoare deschisă, pantaloni negri, eşarfă portocalie cu imprimeuri, palton scurt de culoare deschisă şi un rucsac negru.

De asemenea, aceasta are cu ea un căţel alb, rasa bichon.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite