Urmărire ca-n filme în județul Arad. Două mașini de poliție s-au ciocnit în timpul misiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru poliţişti implicaţi în urmărirea unei maşini au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce două autospeciale de intervenţie în care se aflau s-au ciocnit.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanţii Biroului de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Concomitent, conducerea IPJ Arad a declanşat o cercetare internă, pentru a clarifica dacă poliţiştii au intervenit respectând toate procedurile.

Agenţii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite