Britney Spears, „vizitată” de polițiști. Detaliul dintr-un videoclip al cântăreței care i-a îngrijorat

0
Publicat:

Polițiștii au fost chemați, în cursul acestei săptămâni, acasă la Britney Spears, în sudul Californiei, pentru a efectua un control al stării de sănătate.

Britney Spears FOTO Captură video
Britney Spears FOTO Captură video

O persoană apropiată cântăreței a chemat autoritățile, fiind „preocupată de bunăstarea ei”, potrivit declarațiilor comisarului șef al comitatului Ventura, Dean Worthy, pentru CNN.

Videoclip periculos

Totul a pornit după ce Britney Spears a postat un videoclip, pe rețelele de socializare, în care apare dansând cu cuțite.

„Unii ar susține că aceasta este ea, care își exprimă libertatea creativă, iar alții ar putea spune că este un lucru periculos și că există o problemă de siguranță sau o problemă de sănătate mintală”, a mai adăugat Worthy.

Autoritățile au decis să verifice care dintre ipoteze este cea adevărată, odată cu apelul primit. Respectiva persoană a telefonat echipei de evaluare a sănătății mintale a Departamentului de Poliție din Los Angeles, care a redirecționat apelul către biroul șerifului.

Un sergent a ajuns la fața locului și a fost întâmpinat de către un membru al echipei de securitate a lui artistei. El „a explicat că se afla acolo pe baza informațiilor că [Spears] ar putea experimenta o potențială criză de sănătate mintală sau în pericol de auto-vătămare”, a spus Worthy.

Șeful securității cântăreței i-a spus sergentului că nu există nicio amenințare pentru siguranța ei, iar ea a refuzat ca acesta să intre în proprietate.

Avocatul lui Britney Spears l-a sunat și pe sergent și „l-a asigurat că nu există probleme din punct de vedere mental, fizic sau de altă natură”.

Luni, artista a distribuit un videoclip cu ea dansând cu ceea ce par a fi două cuțite metalice de bucătărie, pe Instagram.

Ea a actualizat ulterior postarea cu textul: „Am început să mă joc în bucătărie cu cuțite, astăzi”, adăugând mai târziu: „Nu vă faceți griji, NU sunt cuțite adevărate!!! Halloween-ul este în curând!”

După ce a primit mai multe asigurări că artista nu era în pericol, sergentul a părăsit locația.

Britney Spears a mai avut parte de vizite ale poliției

În ianuarie, Spears a făcut obiectul unui alt control al stării de sănătate, când a spus că „apelurile telefonice farse” au determinat poliția să o viziteze acasă.

Cântăreața a postat o notă pe Twitter la momentul respectiv.

„Îmi iubesc și îmi ador fanii, dar de data aceasta lucrurile au mers puțin prea departe și intimitatea mea a fost invadată”, a scris ea.

Britney Spears a mai precizat că poliția „nu a intrat niciodată” în casa ei și că, odată ce au ajuns, „și-au dat seama rapid că nu există nicio problemă și au plecat imediat”.

Într-o declarație trimisă prin e-mail către CNN în ianuarie, sergentul Jason Karol de la biroul șerifului din Ventura County a confirmat că departamentul „primise niște apeluri de la fani îngrijorați” după ce vedeta își ștersese contul de Instagram.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite