Scandal la o școală din Satu Mare. Indivizi duși la secție după ce ar fi atacat poliția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost duse, luni, la o secţie de poliţie după ce au provocat scandal în şcoala din Hrip, judeţul Satu Mare, având şi un comportament neadecvat faţă de poliţişti. S-a întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliția Păulești Foto portalsm.ro
Poliția Păulești Foto portalsm.ro

În jurul orei 14,30, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi despre un incident produs la o unitate de învăţământ din satul Hrip, informează Agerpres.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice. Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenţie şi, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat faţă de poliţişti, provocând scandal. Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime. În urma incidentului, şapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani, au fost conduse la sediul poliţiei” se arată în comunicatul IPJ Satu Mare, citat de Agerpres.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.   

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite