Motivul aberant pentru care poliția canadiană a fost dată în judecată: „M-am simțit violat în propria casă“

0
Publicat:

Un incident mai puțin obișnuit va fi dezbătut la tribunal, după ce un bărbat a dat în judecată poliția canadiană. El a spus că s-a simțit "violat în propria casă" de către o polițistă care venise să-i înmâneze o amendă în momentul în care el ieșea gol de la duș.

Bărbatul a dat în judecată poliția canadiană FOTO Global News BC
Bărbatul a dat în judecată poliția canadiană FOTO Global News BC

Presupusul incident a avut loc în iunie 2022 și l-a implicat pe Kirk Forbes, din Coquitlam, Columbia Britanică. Bărbatul a spus că tocmai ieșise de la duș și a intrat în dormitor, unde a găsit-o pe polițistă, relatează The Independent.

Forbes a spus că ea nu s-a identificat imediat și a dezvăluit doar că este de la Poliția Canadiană atunci când a întrebat-o ce face în casa lui. Polițista i-ar fi spus că a venit să îi înmâneze o amendă de circulație.

Ea nu s-ar fi prezentat și a spus cine este abia după ce a fost întrebată, potrivit The Independent, care citează presa canadiană. „M-am simțit violat în propriacasă”, a spus Forbes pentru CBC.

Acesta este locul în care ar trebui să fiu în siguranță.” Forbes a relatat că după ce a fost văzut dezbrăcat de polițistă a suferit un șoc și s-a simțit jenat.

După câteva minute, când și-a revenit în fire și s-a îmbrăcat, s-a dus în living și a găsit și un polițist bărbat care îi percheziționa locuința. Ofițerii i-au spus lui Forbes că au bătut la ușă și au constatat că aceasta era deschisă.

   Reședința era „aparent nesigură”  

Unul dintre ofițeri chiar a glumit că ar putea să fie puși în situația să investigheze și o potențială spargere înainte de a-i înmâna amenda lui Forbes.

Poliția a transmis într-un comunicat că ofițerii au intrat în casa lui Forbes după ce au evaluat situația și au considerat că reședința era „aparent nesigură”.

La rândul său, Forbes susține că nu era la curent cu încălcarea regulii de circulație pentru care a fost amendat, incident care a avut loc în 2021, și că niciodată nu a fost informat că a greșit într-un fel, lucru neobișnuit.

În plângerea pe care a formulat-o, Forbes spune că acum se simte nesigur în propria casă. De asemenea, el susține că a încercat de mai multe ori să obțină explicații cu privire la incident și că o dată, când a telefonat la poliție, persoana care a răspuns l-a numit „tipul de la duș”. „A fost destul de deranjant să aflu că, dintr-un motiv oarecare, acest incident a devenit subiectul de discuție al secției de poliție și, cu siguranță, acesta nu este un sentiment plăcut”, a declarat Forbes pentru presa canadiană.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite