Poliţia efectuează cercetări după ce un bărbat de 46 de ani s-a aruncat în faţa metroului la stația Orizont, pe Magistrala 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brigada de Poliţie pentru Transportul Public efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care un bărbat de 46 de ani s-a aruncat în faţa metroului, luni, în staţia Orizont.

Stația de metrou Orizont, pe M5, înainte de deschidere
Stația de metrou Orizont, pe M5, înainte de deschidere

În această dimineaţă, în jurul orei 8,30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Poliţie Metrou au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 6, o persoană s-ar fi aruncat în faţa trenului, în timp ce acesta intra în staţie", informează DGPMB, citastă de Agerpres.

Un echipaj de prim ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la un spital pentru îngrijiri de specialitate.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat alternativ între staţiile Eroilor - Orizont pe linia 1, după ce în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei, a avut loc o tentativă de suicid, a informat anterior Metrorex.Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

Conform procedurilor interne, autorităţile abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite