Motivul pentru care Smiley a ajuns recent la Poliție: „N-o să vă vină să credeți. E ultima zi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley a ajuns la poliție în aceste zile pentru a-și recupera permisul de conducere reținut de oamenii legii în urmă cu 3 luni. Îndrăgitul interpret a povestit bucuros într-o postare că nu mai este pieton.

Smiley a rămas fără permis în urmă cu 3 luni FOTO Instagram
Smiley a rămas fără permis în urmă cu 3 luni FOTO Instagram

Cântărețul Smiley, în vârstă de 40 de ani, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, unul din cei mai iubiți artiști, a rămas fără carnetul de conducere, în septembrie 2023, pentru 90 de zile, după ce a fost prins de radar pe un drum județean din Tulcea.

Cântărețul conducea pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea ș, într-o zonă cu limita de viteză la 50 km/h, a fost înregistrat de radar cu 104 km/h. Lui Smiley i-a fost reținut permisul de conducere și suspendat pentru 90 de zile și a primit o amendă de 1.305 lei. 

„Sunt un om care crede în reguli”

Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră, a tuturor” , a transmis Smiley, după incidentul pe șosea.

Ieri, artistul a anunțat în mediul online, conform Libertatea, că merge la Poliție pentru a-și recupera carnetul de conducere. „N-o să vă vină să credeți. E ultima zi în care sunt pieton. Mă rog, nici măcar nu va fi ultima zi, că va fi incompletă. Sunt pe drum să-mi iau carnetul!”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite