Ganea explică ce i s-a întâmplat înaintea amicalului cu Irlanda Nord: „Știu că lumea o să mă facă nebun...“

0
Publicat:

Ionel Ganea (50 de ani) ar fi trebuit să vadă amicalul România – Irlanda de Nord (1-1), însă prezența sa pe Arena Națională s-a transformat într-o știre explozivă care a „umbrit“ startul partidei. Pentru că, în loc să ajungă în tribune, fostul internațional a fost dus la secția de poliție!

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Ganea s-a întors pe stadion și a putut vedea partea secundă a meciului, însă, ieri, și-a aflat pedeapsa, după cum Adevărul a scris aici. Doar că Ganea nu acceptă versiunea Poliției. În dialog cu jurnalistul Cătălin Mureșanu de la prosport.ro, fostul mare fotbalist, cunoscut drept un tip coleric, a povestit ce i s-a întâmplat.

Ce a declarat Ionel Ganea?

*Încă din start vă spun că am reflectat asupra a tot ce s-a întâmplat și mă consider nevinovat. Știu, lumea spune că Ganea e nebun, dar de fiecare dată când am făcut ceva, mi-am recunoscut vina. De data asta nu o am și o să mă lupt pentru a demonstra abuzul la care am fost supus. Înainte de intrare am fost solicitat de un om de ordine să arăt biletul pentru parcare, în timp ce am prezentat acest bilet, domnul polițist zbiera în mod repetat: „calcă frâna, calcă frâna!”. Fără niciun motiv, pentru ca mașina staționa, iar eu nu aveam cum să arăt acel bilet din mers. Precizez că în acest interval nu am auzit avertizările sonore ale poliției, nu aveam muzica pornită în mașină, iar din motiv consider că nu au fost date avertizări sonore.

*L-am rugat să vorbească, să se adreseze frumos, iar din această cauză cred că s-a simțit ofensat. Mi-a spus să trag mașina pe dreapta, că-mi ia permisul! Trebuie să precizez că nu s-a prezentat, nu mi-a cerut civilizat actele -zbiera și era foarte agitat și îmi tot repeta că-mi ia permisul! În mașină nu eram singur, mai erau soția mea și unchiul acesteia -ambii pot confirma acest lucru. Mai mult, copilul a început să plângă, s-a speriat foarte tare și nici acest detaliu nu a contat pentru ei.

*L-am întrebat motivul pentru care vrea să-mi ia permisul, pentru că nu am greșit cu nimic, dar repeta mai departe că îmi ia permisul.

*Atunci am continuat deplasarea! Am oprit pentru controlul mașinii și ne-am îndreptat spre parcarea subterană! După aceea s-a văzut ce s-a întâmplat! M-au scos din mașină și mi-au luat cheile, deși mașina mea bloca intrarea în parcarea subterană. Și vreau să mai lămuresc o informație care a apărut în presă, cum că nu am avut bilet de parcare, am avut și vi-l prezint.

*Consider ca domnul comisar Pintianu și domnul Ciochină au vrut să se remarce și au făcut abuz în serviciu! Pentru asta o să mă adresez justiției. Vreau să mai spun că am citit comunicatul lor și consider că nu e conform cu realitatea. Asemenea comportament la un polițist care are pe el haina statului român este inacceptabil, ministrul Predoiu nu poate să accepte asemenea oameni, dacă nu face lumină în acest caz, ar trebui să își dea demisia. Este o abatere foarte gravă din partea lor, nu am omorât pe nimeni, am fost calm, civilizat și repet, de fiecare dată, dacă am greșit, am recunoscut, acum nu am pic de vină.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite