Stiri despre ceata

  940 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constanţa: Ceaţa îngreunează traficul şi activitatea portuară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Ceaţa îngreunează traficul şi activitatea portuară

  Pe timpul nopţii, în porturile martime şi fluviale au fost suspendate manevrele din cauza vizibilităţii reduse. În prezent, activitatea în Portul Constanţa a fost reluată, iar la Midia operaţiunile sunt încă restricţionate.

 • E ceaţă la aeroport, luaţi un loc pe pardoseala! (UPDATE)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E ceaţă la aeroport, luaţi un loc pe pardoseala! (UPDATE)

  Câteva curse aeriene au fost deviate şi altele au avut întârzieri de până la 7 ore, după ce aeroportul din Cluj a fost acoperit de ceaţă. În lipsa unui restaurant şi a unui număr suficient de locuri în sala de aşteptare, danezul Hakan Holm a stat pe jos până s-a îmbarcat spre  Londra. 

 • Satul rătăcit în ceaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satul rătăcit în ceaţă

  De o săptămână, localnicii din Domniţa (Iaşi) au deasupra capului o pâclă groasă, pe care ar putea s-o taie cu cuţitul.Şoferii care au circulat săptămâna aceasta pe drumul judeţean 248A, dinspre Iaşi spre sud-vest, au remarcat un fenomen meteorologic inedit în satul Domniţa, aflat la 25 de kilometri de capitala judeţului.

 • UPDATE S-a reluat traficul pe Aeroportul Internaţional Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE S-a reluat traficul pe Aeroportul Internaţional Timişoara

  Traficul s-a reluat pe Aeroportul Internaţional Timişoara în jurul orei 11.15. Conform purtătorului de cuvânt al aeroportului, Mircea Chivu, acum avoanele aterizează şi decolează fără probleme, conform programărilor de zbor. "După calculele noastre există întârzieri în medie de aproximativ 2 ore", a spus Chivu.

 • Constanţa: Bărbat accidentat mortal din cauza ceţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Bărbat accidentat mortal din cauza ceţii

  Ceaţa densă de pe drumurile publice au creat mari neplăceri participanţilor la trafic. Vizibilitatea redusă a făcut şi o primă victimă, în satul Ciocârlia, după ce şoferul unui autoturism l-a văzut prea târziu şi nu l-a mai putut evita.

 • Constanţa: Ceaţa densă provoacă neplăceri şoferilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Ceaţa densă provoacă neplăceri şoferilor

  Vizibilitatea redusă dă mari bătăi de cap participanţilor la trafic. Pe principalele artere de circulaţie, autoturismele se deplasează cu dificultate. Ceaţa este mai densă pe pe DN 2A (Constanţa-Hârşova), DN 22C (Murfatlar – Cernavodă).

 • Constanţa: Ceaţa îngreunează traficul pe drumurile naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Ceaţa îngreunează traficul pe drumurile naţionale

  Pe principalele artere de circulaţie, autoturismele se deplasează cu mare dificultate din cauza vizibilităţii reduse de până la 20 de metri, în zona Hârşova. Şi în municipiul Constanţa, pe bulevardele Tomis şi I.C.Brătianu, dar şi în staţiunea Mamaia este ceaţă densă.

Modifică Setările