Stiri despre alimente

  1623 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente care
întăresc sistemul imunitar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care întăresc sistemul imunitar

  Avem nevoie oricând de un sistem imunitar puternic, mai ales iarna, când organismul trebuie să facă faţă unor provocări suplimentare. Anumite alimente vin să ne dea o mână de ajutor.

 • Morcovii cruzi scad colesterolul. Ce alte alimente au acelaşi efect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Morcovii cruzi scad colesterolul. Ce alte alimente au acelaşi efect

  Cu cât nivelul colesterolului „bun“ – HDL – din sânge este mai mare, cu atât riscul ca arterele să se colmateze este mai mic. Care sunt alimentele care pot da o mână de ajutor în reducerea nivelului colesterolului „rău“ şi creşterea celui bun.

 • Capcane de evitat la masă. Ce poţi să mânânci cu mâna, ce alimente se taie cu cuţitul şi cum procedăm cu sandviciurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capcane de evitat la masă. Ce poţi să mânânci cu mâna, ce alimente se taie cu cuţitul şi cum procedăm cu sandviciurile

  Pentru a fi un musafir civilizat trebuie să ţinem cont de câteva reguli de bun-simţ atunci când suntem invitaţi la masă. Există preparate care se mănâncă doar cu furculiţa. Există o serie de sfaturi în cartea „Bunele maniere astăzi“ pe care trebuie să le respectăm pentru a avea un comportament adecvat atunci când mâncăm.

 • Dieta cu linte: slăbeşti 7 kilograme în 7 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu linte: slăbeşti 7 kilograme în 7 zile

  Foarte multe diete care îţi promit că vei scăpa de kilogramele în plus te lipsesc de substanţele nutritive esenţiale, ceea ce înseamnă că în timpul regimului te vei simţi slăbită, obosită şi fără vlagă. A venit timpul să spui „adio“ dietelor restrictive şi să încerci un stil de viaţă sănătos pe bază de linte.

 • Topul alimentelor cu puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul alimentelor cu puţine calorii

  Slăbitul este o problemă frecvent întâlnită, deoarece din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu obezitatea. Pe lângă dorinţa de a slăbi pentru a arăta bine, doctorii recomandă ca aceasta să se întâmple şi pentru a menţine o greutate optimă. În plus, consumarea anumitor alimente poate fi de folos în lupta cu obezitatea.

 • Alimente care detoxifică organismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care detoxifică organismul

  Elimină din alimentaţia ta produsele nesănătoase, care nu fac decât să îţi afecteze organismul. Alege o metodă rapidă prin care te îţi poţi curăţa organismul de toxine. Include în dieta ta alimente care te vor ajuta să te simţi ca nouă, plină de energie şi viaţă în doar 5 zile.

 • Legătura dintre
dietă, exerciţiu fizic şi riscul de cancer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legătura dintre dietă, exerciţiu fizic şi riscul de cancer

  Studiile recente au arătat că o dietă inadecvată şi lipsa activităţii fizice sunt doi factori care pot creşte riscul de cancer. Vestea bună este că putem face ceva pentru a modifica aceşti doi factori de risc.

 • Broccoli, sursa ta de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Broccoli, sursa ta de sănătate

  Broccoli este leguma pe care foarte puţini oameni preferă să o includă în alimentaţia lor. Dar, vei fi surprinsă să auzi că această legumă verde are nenumărate beneficii pentru sănătate şi este excelentă pentru persoanele care vor să slăbească.

 • Cu sau fără sare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu sau fără sare?

  Dacă nu adaugi sare în mâncăruri, parcă nu au gust. Nici dacă pui prea multă nu e bine, fiindcă duce la probleme serioase de sănătate.

 • Ce să mănânci ca să nu-ţi faci griji pentru greutate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci ca să nu-ţi faci griji pentru greutate

  Alimentaţia este foarte importantă pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice, dar ea este o nevoie primară. Asta nu înseamnă că trebuie să trăim pentru a mânca, ci mâncăm pentru a trăi. Aşadar, pentru a preveni îmbolnăvirea, alimentaţia zilnică trebuie să fie una echilibrată şi sănătoasă!

 • Alimente bune pentru dantură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente bune pentru dantură

  Periajul dinţilor dimineaţa şi seara este necesar pentru îndepărtarea resturilor alimentare de pe dinţi şi bacteriile care provoacă respiraţia urât mirositoare şi tartru.