Stiri despre spital

  8057 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constanţa: A început dezinsecţia în spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: A început dezinsecţia în spital

  Paflora, firma care a câştigat licitaţia de efectuare a dezinsecţiei în saloanele Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, va alege o soluţie pe bază de gel, care este mult mai eficientă.

 • În ce domeniu se fac angajări? - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce domeniu se fac angajări? - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre domeniile spre care românii se pot orienta în 2010, pentru găsirea unui loc de muncă, despre preţul brazilor, dar şi despre faptul că etichetele produselor dietetice nu specifică daca sunt recomandate diabeticilor.  Printre alte subiecte, aviatorii sunt românii cu cele mai mari venituri, iar 123 de rase sunt pe cale de dispariţie.

 • Pakistan: Primul deces provocat de gripa porcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pakistan: Primul deces provocat de gripa porcină

  Pakistanul a anunţat luni primul deces provocat de gripa A ( H1N1), fiind vorba de un salariat din domeniul sănătăţii în vârstă de 38 de ani, la Lahore, în estul Pakistanului, potrivit unor responsabili din domeniul sănătăţii, informează AFP.

 • Târgu-Jiu: Doliu la Spitalul Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Doliu la Spitalul Judeţean

  Asistenţii şi medicii Secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu îl plâng pe doctorul pediatru, Dumitru Butulescu. 

 • Braşov: EXCLUSIV Votul „dăunează grav sănătăţii“!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: EXCLUSIV Votul „dăunează grav sănătăţii“!

  Pentru turiştii din Poiana Braşov, secţia specială de vot a fost înfiinţată la Spitalul de Pneumoftiziologie, unitate medicală aflată în carantină din cauza virusului AH1N1 de la începutul lunii noiembrie. Deşi pericolul contaminării cu virusul nou este major, membrii comisiei nu au primit măşti de protecţie.

 • Craiova: Urolog de la Spitalul Judeţean, acuzat că a cerut şpagă pentru a opera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Urolog de la Spitalul Judeţean, acuzat că a cerut şpagă pentru a opera

  Articolele publicate în cotidianul Adevărul de Seară Craiova, care povestesc despre cazul unui bolnav care nu a fost operat pentru că nu a dat mită doctorilor, au efecte surpinzătoare. Mai mulţi craioveni s-au prezentat la sediul redacţiei, prin care reclamă sistemul din sănătate, inclusiv pe unii doctori care nu intră în sala de operaţie fără să ceară o taxă, tot mai mare pe an ce trece. Prima plângere vizează un urolog de l

 • Bolnavii de la Spitalul Judeţean, hrăniţi cu zeamă lungă şi orez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolnavii de la Spitalul Judeţean, hrăniţi cu zeamă lungă şi orez

  Din cauza bugetului redus şi a datoriilor foarte mari, Spitalul de Urgenţă face economie subţiind porţiile de mâncare.Directorul Spitalului "Sfântul Pantelimon spune că în ultimele luni s-au primit de la Casa de Asigurări doar bani pentru salarii.

 • Craiova: Va fi operat până la Craciun, fără să dea şpagă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Va fi operat până la Craciun, fără să dea şpagă

  Tiberiu Pârvu (37 de ani), muncitor la Serviciul de Salubritate din Craiova, care suferă de ulcere varicoase, va fi supus unei intervenţii chirurgicale până la data de 20 decembrie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Timişoara. Reprezentanţii instituţiei spun că nu-l vor pune să plătească lama de bisturiu şi nici să dea doctorilor vreun leu.

 • Constanţa: UPDATE Coliziune în lanţ din cauza unui şofer neatent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: UPDATE Coliziune în lanţ din cauza unui şofer neatent

  Neatenţia unui şofer de 19 ani aflat la volanul unei Dacii a provocat aseară, în jurul orei 18.58, o coliziune în lanţ pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în dreptul Bisericii Catolice. Mai multe maşini au fost avariate, iar şoferul Daciei, Andrei Stroescu, a fost transportat de urgenţă la spital.

 • O femeie îşi acuză fratele că a violat-o
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O femeie îşi acuză fratele că a violat-o

  O femeie din satul Slănic, comuna Aninoasa, îşi acuză fratele că a violat-o. Ea este internată la spitalul din Câmpulung, iar el este reţinut.