Un tânăr a fost împușcat de polițiști, după o urmărire ca-n filme, la Botoșani

0
Publicat:

Un tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul unui microbuz, a fost împuşcat de poliţişti după ce nu a răspuns la semnalele agenţilor şi a încercat să spargă un baraj al Poliţiei.

Tânărul împușcat a fost dus la spital FOTO Monitorul de Botoșani
Tânărul împușcat a fost dus la spital FOTO Monitorul de Botoșani

Urmărirea cu focuri de armă s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul dintre Dorohoi şi Botoşani, în zona localităţii Văculeşti din judeţul Botoşani.

Agenţii au tras mai multe focuri de armă, iar două dintre gloanţe l-au nimerit pe şofer, scrie Monitorul de Botoşani.

Şoferul, domiciliat în judeţul Suceava, se afla singur în maşină atunci când a încercat să fugă de poliţişti, însă, potrivit unor surse, înainte ca poliţiştii să îl identifice în trafic, ar fi fost însoţit de alte două maşini în care se aflau mai multe persoane şi care au dispărut după ce agenţii au început să tragă cu armele din dotare.

Pentru a-l opri pe tânărul de 25 de ani, agenţii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii, iar două dintre gloanţe l-au nimerit.

Şoferul a fost transportat la Urgenţe, de unde a fost dus direct în sala de operaţii. „Pacientul prezenta două plăgi prin împuşcare, fără leziuni de ieşire a gloanţelor. O plagă în zona omoplatului stâng, iar a doua în zona bazei hemitorace drept. A fost stabilizat în serviciul de Urgenţe şi ulterior dus direct în sala de operaţii“, a declarat un medic din cadrul unității medicale.

În maşina condusă de tânăr, poliţiştii nu au găsit nimic, astfel că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili motivul pentru care şoferul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite