Actorul Marius Manole a ajuns la spital, după un grav accident pe scenă. „M-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât”

0
Publicat:

Actorul și activistul Marius Manole a suferit un accident, chiar pe scena Teatrului Național. El a ajuns, de urgență, la spital. Cu toate acestea, și-a anunțat spectatorii că spectacolele sale vor continua, în perioada următoare.

Marius Manole a suferit un accident în timpul spectacolului FOTO Inquam/ Octav Ganea
Marius Manole a suferit un accident în timpul spectacolului FOTO Inquam/ Octav Ganea

Actorul și activistul Marius Manole a suferit un accident pe scena Teatrului Național și s-a prezentat, de urgență, la Spitalul Universitar. Potrivit informațiilor furnizate de el, pe pagina oficială de Facebook, artistul s-a împiedicat și a căzut în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”, desfășurat seara trecută.

Cu toate că îi sângera piciorul, Marius Manole a dat dovadă de dedicare și profesionalism și a dus spectacolul la bun sfârșit, iar abia după aceea a căutat asistența medicală necesară. Actorul a postat o fotografie de la spital, cu piciorul rănit.

Spectacolul continuă

Pe rețeaua de socializare, Marius Manole a transmis următoarele: „Dragii mei, în seara asta în timpul spectacolului 'Repetiție pentru o lume mai bună' a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât :))). Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelegere pentru următoarele 15 zile.”

Desi accidentul l-a determinat să facă ajustări la mișcările sale scenice, Marius Manole și-a asigurat fanii că nu va suspenda niciun spectacol în perioada următoare. El și-a exprimat recunoștința față de colegii săi și a subliniat importanța echipei în aceste momente delicate. Fanii și colegii de breaslă au reacționat rapid la postarea sa, oferindu-i încurajări și urări de însănătoșire grabnică.

Marius Manole, apreciat atât pentru talentul său artistic, cât și pentru implicarea sa în cauze sociale, se află, în continuare, sub supraveghere medicală.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite