O badantă româncă i-a rănit pe bătrânii din Toscana pe care trebuia să-i îngrijească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O îngrijitoare româncă în vârstă de 52 de ani a fost reclamată la poliție de fiul bătrânilor pe care îi îngrijea.

Badantă Arhivă Adevărul
Badantă Arhivă Adevărul

Potrivit polițiștilor din Sesto Fiorentino, sâmbătă, în jurul orei 13.30, bătrâna în vârstă de 90 de ani și-ar fi pierdut răbdarea cu românca, deoarece îngrijitoarea ar fi petrecut prea mult timp stând pe telefon în loc să aibă grijă de soțul său aflat într-un scaun cu rotile, conform publicației Știri din Diaspora.

Supărată, bătrâna a aruncat telefonul mobil al româncei de 52 de ani. În acel moment, românca a sărit să o bată pe bătrână, rănind-o pe antebrațe, apoi aceasta s-a îndreptat și împotriva nefericitului soț al bătrânei, care a căzut din scaunul cu rotile.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost chiar pălmuit de româncă, până a căzut, lovindu-se cu capul de podea. Victimele atacului au reușit apoi să sune și să-și avertizeze fiul despre incident, care s-a grăbit să vină rapid la casa părinților săi.

Pe podea și canapea, polițiștii au găsit mai multe urme de sânge. Pe lângă plângere, românca s-a ales și cu rezilierea contractului.

Cei doi soți italieni au ajuns la camera de urgență a spitalului Careggi, dar în acest moment se pare că n-ar fi în vreun pericol. Polițiștii continuă cercetările. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite