Doi bătrâni din Timișoara, la spital după o răfuială în parc. De la ce ar fi pornit conflictul

0
Publicat:

O altercație violentă a avut loc în Parcul Central din Timișoara, miercuri după-amiază, în urma căreia două persoane au ajuns la spital. Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 74 de ani i-a provocat răni grave altui alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, pe care l-a înjunghiat.

Unul dintre bărbați l-a înjunghiat pe celălat FOTO Arhivă
Unul dintre bărbați l-a înjunghiat pe celălat FOTO Arhivă

Totul ar fi pornit de la niște discuții contradictorii între cei doi. Incidentul a fost semnalat autorităților de către martoi, iar polițiștii de la Secția 1 Timișoara au intervenit prompt.

La fața locului, forțele de ordine au descoperit că bărbatul de 74 de ani, înarmat, și-a înjunghiat victima în omoplatul drept. În același timp, agresorul a suferit o plagă la cap, în urma unei căzături.

Amândoi bărbații au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale, conform unui anunț făcut de Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliția Timiș a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul și pentru a clarifica motivele din spatele acestuia. Cercetările se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite