Mai mulţi elevi care au participat la o olimpiadă de la Braşov au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant din Codlea

0
Publicat:

Mai mulți elevi participanți la Olimpiada Națională de Istorie au ajuns la spitalul din Brașov, după ce au mâncat la un restaurant. Elevii acuză organizatorii că au încercat să mușamalizeze situația, potrivit Edupedu.ro.

Mai mulți elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale Arhivă
Mai mulți elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale Arhivă

Elevii au acuzat stări de greață luni seară. Aceștia au fost duși de profesori la un restaurant din localitatea Codlea, pentru a mânca prânzul.

La revenirea la hotelurile în care erau cazați, în Poiana Brașov, șapte dintre elevi cu vârste între 14-18 ani, din județele Călărași, Alba, Constanța, au fost luați de ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Brașov și duși la Spitalul Județean, potrivit surselor Edupedu.ro. De luni, de la debutul cazurilor, niciun oficial nu a făcut public cazul, timp de aproape trei zile.

Purtătorul de cuvânt al DSP Brașov, Diana Pop Goșmanu, a confirmat pentru Edupedu.ro faptul că DSP a început o anchetă în acest caz: “Au fost prelevate probe de la restaurantul unde au mâncat copiii luni, nu la hotel a fost problema. Vom comunica Inspectoratului școlar Brașov rezultatele anchetei când le vom avea”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Brașov.

Organizatorul Olimpiadei Naționale de Istorie a fost Inspectoratul școlar județean Brașov. Contactat de Edupedu.ro, șeful ISJ Brașov, Florin Tripșa, a spus că a fost informat că către inspectorul de specialitate care s-a ocupat de organizarea elevilor și a Olimpiadei în detaliu.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite