Ce antecedente penale are românul care și-a împușcat fosta soție în Ruse. A fost eliberat condiționat pentru că a avut o „conduită bună” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care și-a împușcat fosta soție într-un salon de coafură din Ruse fusese condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia.

Yanitsa Nikolova, de 39 de ani, a fost împușcată miercuri seară într-un salon de coafură din Ruse de către fostul soț, un bărbat cu antecedente penale.

Victima a fost dusă la spital în stare gravă. În urma unui anunț, zeci de voluntari s-au dus la spitalul din Ruse și au donat sânge pentru tânără. „În acest moment, cantitatea necesară de sânge a fost deja colectată, iar campania de donare de sânge pentru Yanitsa este suspendată pentru moment“, scrie presa bulgară.

Locul crimei din Ruse Captură video
Locul crimei din Ruse Captură video

După cum a relatat Ruse Media, starea femeii este în continuare critică, dar se observă o ușoară îmbunătățire, iar medicii fac totul pentru a o salva.

Alin Marius avea 46 de ani și era din Giurgiu. Românul fusese condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru trafic de carne vie. În anii 2000, sub pretextul unui job de menajeră în Italia, Alin a dus o tânără în Bologna, unde a obligat-o să se prostitueze. 

Victima a reușit să scape din reţeaua condusă de Alin Marius şi de un albanez şi i-a denunţat la carabinieri. În 2009, Alin a fost condamnat definitiv, dar a fost încarcerat abia în 2018.

Românul a reuşit să se ascundă timp de nouă ani pentru a nu face puşcărie, cel mai probabil la familia sa din Ruse. În iunie 2021, a fost eliberat condiţionat, deşi executase doar jumătate din pedeapsă, pentru că a avut o „conduită bună“.

Atacatorul a fost găsit mort în mașina familiei. Se pare că acesta s-a sufocat înăuntru după ce s-a intoxicat cu gaze de eșapament. Procurorii spun că o criză de gelozie l-a făcut să apese pe trăgaci. „În câteva ore, a fost identificat autorul faptei, găsit într-un autoturism de familie pe care îl folosea de mai înainte și s-a constatat că a decedat în urma asfixierii cu gaze”, a declarat Georgi Georgiev, de la Procuratura din Ruse.

Cei doi au doi copii: de 10, respectiv 11 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite