Oana Roman, în lacrimi pentru mama sa: le cere fanilor să se roage pentru ea. Este bolnavă de Alzheimer

0
Publicat:

Oana Roman trece prin momente dificile după ce mama sa, Mioara Roman a fost internată de urgență la spital și pare să nu-și revină. În urmă cu două luni, fosta soție a lui Petre Roman a trecut prin aceeași situație nefericită, iar de această dată Oana face apel la rugăciune.

Oana Roman și Mioara Roman
Oana Roman și Mioara Roman

Mioara Roman se află internată la Spitalul Floreasca din Capitală, unde în ciuda eforturilor medicilor, nu mai răspunde pozitiv tratamentelor, iar starea de sănătate îi devine tot mai precară.

Se teme că medicii nu mai pot face nimic pentru Mioara Roman

Oana Roman este foarte îngrijorată pentru mama sa, temându-se că medicii nu o sa-i mai poată face nimic celei care i-a dat naștere, informează Fanatik.

„(...)am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni, multe, are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciune pentru ea, ca să știți. Știu că voi faceți mereu asta pentru mine, știu că de câte ori vorbesc cu voi vă rugați pentru mine și cum eu sunt atât de singură în această luptă de a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc.”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman doborâtă psihic de problemele mamei

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a mărturisit că a avut un moment în care a simțit că starea de tristețe o copleșește în momentul în care a văzut că mama ei nu se simte din nou bine și că iar are nevoie de internare.

Azi am avut un moment în care am căzut mental un pic pentru că mama iar nu e bine și aștept să vedem analizele și să decidă doamna doctor dacă trebuie sau nu dusă la spital. Am luat-o pe Isa de la școală și mi-a fugit pământul de sub picioare de oboseală și stres. Se mai întâmplă (…)”, spunea Oana Roman, pe pagina sa de Instagram, arată Fanatik.

Bolnavă de Alzheimer și având probleme locomotorii, Mioara Roman își trăiește bătrânețea într-un azil de lux din Snagov, pentru care fiica ei plătește o taxă destul de mare. Ajunsă la vârsta de 83 de ani, aceasta beneficează de îngrijire și atenție 24 din 24 de ore, iar personalul azilului îi oferă inclusiv tratamente de kinetoterapie și fizioterapie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite