Accident cumplit în apropiere de Calafat. Doi tineri au murit și trei, unul dintre ei minor, au ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii decedați, amândoi în vârstă de 25 de ani, nu au mai putut fi salvați de medicii ajunși la fața locului. Unul dintre ei era chiar șoferul. Acesta a pierdut controlul volanului în momentul în care a ajuns într-o curbă. Tinerii răniți au 22, 26 respectiv 15 ani.

FOTO / IPJ Dolj
FOTO / IPJ Dolj

Polițiștii din Calafat au primit un apel prin 112 că la ieșire din localitatea doljeană Moțăței a avut loc un grav accident rutier. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au fost șocați când au văzut cum se transformase mașina într-un morman de fiare.  

"În noaptea de 30/31 iulie a.c., 00.36, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Dobridor.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și încă un pasager aflat în autoturism au decedat.

Totodată, ceilalți pasageri, doi tineri de 22 și 26 de ani și un minor de 15 ani, toți din localitatea Moțăței, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați de urgență la o unitate medicală", au arătat reprezentanții IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

Cum s-a întâmplat accidentul

Cei patru tineri plecaseră din localitatea natală Moțăței și intenționau să ajungă în comuna situată la circa 10 kilometri. După doar câțiva kilometri, într-o curbă, șoferul de 25 de ani a pierdut controlul volanului.

"Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 25 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism din direcția de mers Moțăței către localitatea Unirea, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice", se arată în același comunicat al IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Polițiștii urmează să stabilească dacă șoferul consumase alcool înainte de a urca la volan și ce viteză avea în momentul în care  a intrat în curba periculoasă. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite