stiri despre emil boc

După o emisiune de televiziune - moderată cu tact, de jurnalistul Victor Ciutacu -, l-am întrebat pe finul sociolog Vladimir Ionaş:  ce ar face dacă ar fi, ipotetic, preşedintele României şi ar primi  solicitarea de ajutor de la omologul din Chişinău, în cazul unei invazii militare ruse  în Republica Moldova? Mi-a răspuns onest. Nu ar rămâne indiferent.

acum 7 ore · comentarii (5)

Sunt zeci sau sute de oraşe şi comune care au un singur liceu. Şi cărora li se aplică analiza din articol. La cât se va ridica abandonul şcolar, dacă vor intra în vigoare propunerile de legi ale Educaţiei, ar trebui să scrie în studiul de impact care ar însoţi proiectele de legi în discuţie. N-am văzut să existe aşa ceva. Ministrul Cîmpeanu ar spune că acestea sunt amănunte nesemnificative, că nu vedem pădurea din cauza copacilor.

acum 4 ore · comentarii (1)

Apar date care vorbesc despre numărul, viaţa şi starea românilor. Din ţară, mai mulţi, şi din străinătate, în creştere. Ani de zile, evenimente cu nume de neuitat-Revoluţie, Mineriade, Gazare, Colectiv au influenţat puternic viaţa românilor şi a societăţii. În urma lor, milioane de români au luat drumul străinătăţii, alungaţi de România care nu este în stare să-şi respecte şi protejeze cetăţenii, ci, dimpotrivă, îi obligă să plece din ţară!

acum 2 zile · comentarii (2)

Sâmbătă seara, Pomohaci a intrat spectaculos pe scena din Sibiu, cu mâinile larg deschise ca un profet zâmbind. Cum e posibil ca TVR să gireze, să promoveze un infractor judecat pentru fapte de o gravitate extremă precum act sexual cu minori şi corupere de minori? Cum e posibil ca instituţiile publice locale să promoveze si sa plateasca infractori? Şi cum e posibil ca sute de mii de romani să aprecieze, să aplaude infractorul sexual?

acum 5 zile · comentarii (48)

Cu siguranţă, toată lumea astăzi a auzit deja de faimoasele drone Bayraktar care şi-au făcut deja un renume în Siria, Nagorno-Karabach şi, mai ales, Ucraina. Dar ceea ce poate că a observat mai puţină lume este că respectivele drone fac parte dintr-un proiect mult mai larg, dintr-un întreg proces aflat în desfăşurare la Ankara şi dintr-o întreagă doctrină.

acum 5 zile · comentarii (4)
Modifică Setările